Anadolu Selçuk siftah peşinde

Anadolu Selçukspor bugün deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda galibiyet siftahını bu maçta yapmak istiyor. Saat 14.00’da başlayacak mücadele 12 Şubat Stadyumunda oynanacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezonun 7. hafta maçında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. saat 14.00’da 12 Şubat Stadyumunda oynanacak maçı Uğurcan Tozlu yönetecek. Tozlu’nun yardımcılıklarını Osman Kozan ve Mustafa Akkuş yaparken karşılaşmada 4. hakem olarak  Veli Ersin Bıçak görev yapacak.

DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK  

Anadolu Selçukspor geride kalan 5 haftada deplasmanda maç kazanamadı. Sezonun ilk puanını deplasmanda Orduspor karşısında 2-2’lik skorla alan Anadolu Selçukspor diğer iki deplasman  maçında ise İstanbulspor’a 1-0 yenilirken Nazilli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Anadolu Selçukspor bu beraberlikle deplasmanda 2. puanını almış oldu. Yeşil-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor deplasmanında galibiyet siftahı yapmak istiyor.

KAHRAMANMARAŞ TEK YENİLGİYİ EVİNDE ALDI

Anadolu Selçukspor’un rakibi Kahramanmaraşspor evinde oynadığı 3 maçta bir galibiyet bir beraberlik bir de yenilgi aldı. Kırmızı-lacivertli ekip sezonun ilk maçında Bugsaş ile 1-1 berabere kalırken evinde oynadığı 2. maçta ise Ümraniyespor’a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak tek yenilgisini almış oldu. Kahramanmaraş evinde oynadığı son maçta ise Fethiyespor’u 3-0 yendi. Kırmızı-lacivertli ekip oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 de yenilgi alarak 8 puan topladı ve haftayı 5. sırada tamamladı.

ÇIKIŞI DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur son haftalarda yakaladıkları çıkışı bu maç ta da devam ettirmek istediklerini ifade ederek, “Son üç haftada aldığımız puanların devamını getirmek istiyoruz. Üst üste ne kadar iyi sonuçlar elde edersek bizim için o kadar iyi. İnanıyoruz ki takımın ilerleyen haftalarda futbol ve hedefler noktasında farklı yerlerde olacaktır. Bizler bunun bilincindeyiz ve oyuncularımızda bunun farkında. Deplasmandaki zorlu maça en iyi şekilde hazırlandık ve puanlar almak istiyoruz” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri