Anadolu Selçuk Siftah peşinde

Anadolu Selçukspor yarın evinde Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak. Yavru Kartal rakibini yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 5.hafta karşılaşmasında Konya Anadolu Selçukspor, yarın evinde Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak.Saat 15.30’da başlayacak mücadele Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem İlker Yasin Avcı yönetecek. Yasın Avcı’nın yardımcılıklarını; Süleyman Yavaşoğlu ile Armağan Çekinmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serhad Ürkmez. Anadolu Selçukspor, Zonguldak Kömürspor’u yenerek ligdeki ilk 3 puanını almak istiyor.

HAZIRLIKLAR BUGÜN TAMAMLANACAK

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor bugün son antrenmanını gerçekleştirecek. Yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak Yavru Kartal maç saatini beklemeye başlayacak.

ZONGULDAK MAÇINA ODAKLANDI

Lige istediği gibi başlayamayan Anadolu Selçukspor çıktığı 4 maçta 3 puan topladı. Ligin 4.haftasında oynadığı Sivas Belediyespor maçından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyetini alan Yavru Kartal, hafta içinde ise Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında evinde ağırladığı Fatih Karagümrük’e 2-0 mağlup olarak kupadan elenmişti. Oyuncularını Zonguldak Kömürspor maçına odaklayan Tayfun Türkmen, Pazar günü oynayacakları maçta ilk 3 puanın hesaplarını yapıyor.

5.RANDEVU

Geçen sezonda aynı grupta yer aldığı Zonguldak Kömürspor ile pazar günü karşı karşıya gelecek Anadolu Selçukspor rakibiyle 5.randevuya çıkacak. Daha önce oynadığı 4 maçta 2 galibiyet alan Anadolu Selçukspor rakibiyle 1 kez sahadan beraberlikle ayrılırken 1 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

DÜDÜK YİNE AVCI’DA

Anadolu Selçukspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Yasin Avcı yönetecek. Yasin Avcı 2017-2018 sezonunda da Anadolu Selçukspor ile Zonguldak Kömürspor’un maçını yönetmişti. Yavru Kartal, Avcı’nın düdük çaldığı maçta rakibini 1-0 mağlup etmişti.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri