Anadolu Selçuk seri peşinde

Anadolu Selçukspor yarın deplasmanda Kırklarelispor’a konuk olacak. Yavru Kartal rakibini yenerek seri yakalama amacında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 6.hafta karşılaşmasında Anadolu Selçukspor deplasmanda Kırklarelispor’a konuk olacak. Yarın saat 15.30’da başlayacak mücadele Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Sercan Yılmaz yönetecek. Sercan Yılmaz’ın yardımcılıklarını Segah Tunçkol ve Okan Akbal yapacaklar. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Burak Kaplan. Temsilcimiz rakibini yenerek seri yakalamak istiyor.

11.SIRADA YER ALIYOR

Ligde topladığı 5 maçta 6 puan ile 11.sırada bulunan Anadolu Selçukspor yarın deplasmanda Kırklarelispor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Yavru Kartal rakibini yenerek ligdeki ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

9.KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Anadolu Selçukspor ile Kırklarelispor yarın 9.kez karşıya gelecek.Daha önce 8 kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde iki ekipte birbirine üstünlük sağlayamadı. Daha önce oynanan 8 maçın 3’ünü Anadolu Selçukspor kazanırken 3’ünü ise Kırklarelispor kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

HEDEF SERİ BAŞLATMAK

Teknik direktör Tayfun Türkmen ise Kırklarelispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta sezonun ilk galibiyetini aldık. Galibiyeti güzel bir oyunla aldık diye düşünüyorum. Çocukları o anlamda bir kez daha takdir ettim. Hem oynayan, hem oynamayan, sonradan giren herkes üzerine düşeni layıkıyla yaptı.  Bu Galibiyetin sevincini yaşadık ama şimdi tamamen önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya odaklandık.  Pazar günü deplasmanda Kirklarelispor ile karşılaşacağız. Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. Eksiğimiz yok ve oyuncularımızın morali üst seviyede. Hem geçmiş oynadığımız maçları hem de rakibimiz ile ilgili analizlerimizi yapacağız. Bunları oyuncu arkadaşlarımız ile paylaşacağız. İnşallah deplasmandan 3 puanla dönerek galibiyet serimizi devam ettireceğiz” dedi.

ANTRENMANI MİNİKLER ZİYARET ETTİ

Öte yandan Anadolu Selçukspor’un Tatlıcak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı Akıllı Minikler Kreş ve Anaokulları’ndan gelen minik öğrenciler ve öğretmenleri de takip etti.Antrenman öncesi teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğrafı çektiren minikler teknik direktör Tayfun Türkmen’e çiçek takdim ederek başarılar dileğinde bulundu.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri