Anadolu Selçuk Sakarya sınavında

Anadolu Selçuk Play-Off adına en kritik sınavlarından birine yarın deplasmanda çıkacak.

Anadolu Selçuk Play-Off adına en kritik sınavlarından birine yarın deplasmanda çıkacak.  Yeşil-beyazlı ekip seyircisiz oynanacak karşılaşmada Sakaryaspor’a konuk olacak. Yeni Sakarya Stadyumunda oynanacak maç saat 15.00’da başlayacak

 

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta müthiş bir sezon geçiren Konya Anadolu Selçukspor, ligin 29.haftasında 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak.  Yeni Sakarya Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. karşılaşmayı. İlker Yasin Avcı, Segah Tunçkol ve Sinan Bilen hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy.

Son 4 maçını kazanarak Play-Off yarışında iddialı bir konuma gelen temsilcimiz, Sakarya karşısında da 3 puanı hedefliyor. Anadolu Selçukspor, 50 puanda yer alan ve play-off yarışında en ciddi rakiplerinden olan yeşil-siyahlı takımı yenerek önemli bir engeli daha aşmak istiyor.

2012 – 2013 sezonunda Konya Anadolu Selçukspor adı ile mücadele etmeye başlayan temsilcimiz, 28. hafta itibariyle son 6 yılda ilk kez Play – Off’a yaklaştı. Daha önceki sezonlarında ligi orta sıralarda bitiren yeşil beyazlılar, bu sezon Play – Off tablosunun sadece 4 puan gerisinde bulunuyor. Lig’in ikinci yarısına müthiş bir başlangıc yaparak Play – Off’a kalmayı hedefleyen Konya Anadolu Selçukspor, oynadığı 12 maçta 24 puan toplayarak üst sıralara hızla tırmandı. Lig’in ikinci yarısında oynadığı 11 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Yavru Kartal, bu alanda da son 6 yılın en iyi performansını sergiledi.

AVCI: İYİ BİR PUANLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM

Sakaryaspor’un büyük bir camia olduğunu dile getiren teknik direktör Alper Avcı: “Taraftar baskısının hissedebileceği bir ortam. Son oynadıkları maçta 30 bin kişi taraftarla oynadılar. Bugün Süper Lig'de bile bu seviyede taraftar sayısı çok yüksek olarak söylenebilir. Bu nedenle bizim karşılaşmamızın seyircisiz oynanacak olması avantaj olabilir. Bunu maçı oynayarak göreceğiz. Ama biz orada dediğim gibi kendi işimizi yapabilirsek, istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Daha öncede büyük seyirci toplulukları önünde oynadık. O yüzden bizi olumlu ya da olumsuz anlamda etkileyeceğini sanmıyorum Sakarya'dan da iyi bir puanla döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri