Anadolu Selçuk Menemen'e gitti

Anadolu Selçukspor yarın oynayacağı Menemen maçı için İzmir'e gitti. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak

Konya Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor hazırlıklarının Konya etabını dün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Yeşil-beyazlılar dün karayolu İzmir'e gitti. Yavru Kartal, bugün yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

ÇİFT KALE MAÇ YAPTI

Tatlıcak Tesislerinde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda yapılan pas çalışmalarının ardından futbolcular taktik çift kale maç yaptı.
Tedavileri devam eden Ahmet Önay, Ekrem Kayılıbal ve Sertan Yiğenoğlu antrenmana katılmadı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve İkinci Başkan Okay Tınkır da takip etti

ANADOLU'DA 4 EKSİK

Anadolu Selçukspor'un Menemen Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada 4 futbolcunun eksikliği göze çarpıyor.Kart cezalısı Recep Metin ile tedavileri devam eden Ahmet Önay, Ekrem Kayılıbal ve Sertan Yiğenoğlu bu maçta forma giyemeyecek.

DÜDÜK BASIK'TA

Anadolu Selçukspor'un Menemen Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Yapılan açıklamaya göre maçı hakem Hamit Basık yönetecek. Basık'ın yardımcılıklarını; Adem Şahan ile Mert Bulut yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Yılmaz.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri