Anadolu Selçuk Konyaspor bekliyor

Anadolu Selçukspor yeni sezonda oluşturacağı kadro için Konyaspor’dan kendisine gelecek kiralık oyuncuları bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip Konyaspor’dan gelecek oyunculara göre yeni sezon kadrosunu şekillendirecek

Yeni sezonda da Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor   oluşturulacak kadro için Konyaspor’dan gelecek oyuncular bekleniyor. her sezon olduğu gibi yeni sezonda birçok genç oyuncunun Anadolu Selçukspor’a kiralanması beklenirken bu kararın Aykut Kocaman tarafından açıklanması bekleniyor.  Sezonun tamamlanması ile birlikte Anadolu Selçukspor’da kiralık olan Atiker Konyaspor oyuncuları tekrar  Konyaspor’a dönerken  bir çok oyuncuya ise PTT 1. Lig takımlarından teklifler yapıldığı ifade edildi.

CAN DEMİR DE KONYASPORLU OLDU

Anadolu Selçukspor’un  omurgasını oluşturan birçok oyuncu Atiker Konyaspor’un futbolcuları olurken  yeşil-beyazlı ekibin başarılı stoperi Can Demir Aktav da geçtiğimiz günlerde Konyaspor’a imza atmıştı. Aktav, Ali Dere, Okan Derici, Tufan Özbozkurt, İsmail Güven,  Oğuzhan Demirci ve Aykut Uluç  gibi isimler arasına katıldı.

AYKUT KOCAMAN RAPORU BELİRLEYECEK

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor’da kiralık olarak forma giyen oyuncuların  performansına bakacak olan Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman  ilk kamp dönemi sonrasında verece ği raporla oyuncuları Anadolu Selçukspor’a tekrar geri gönderecek yada Konyaspor’da    futbolcularla yola devam edecek.  Can Demir Aktav, Ali Dere, Okan Derici, Tufan Özbozkurt, İsmail Güven,  Oğuzhan Demirci ve Aykut Uluç  gibi isimlerin Konyaspor’da kalıp kalmayacağı ilk etap kampı sonrasında belli olacak.

KONYASPOR’A GÖRE KADRO KURACAK

Anadolu Selçukspor Konyaspor’a gidecek ve Konyaspor’dan gelecek oyunculara göre kadro  kuracak. Can Demir Aktav, Ali Dere, Okan Derici, Tufan Özbozkurt, İsmail Güven,  Oğuzhan Demirci ve Aykut Uluç  gibi isimlerin  birinin yada daha fazla isimin Konyaspor’da kalması halinde bu mevkiilere transfer yapacak. Bu isimler Anadolu Selçukspor’un  omurgasını oluşturan isimler

OYUNCULARA TRANSFER TEKLİFLERİ VAR

  Anadolu Selçukspor’da kiralık olarak forma giyen atiker Konyaspor’un genç oyuncularına PTT 1. Lig ekiplerinden talipler bulunuyor. Başarılı sezon geçiren birçok genç oyuncu takımların radarında bulunurken bu oyuncuların transferleri halinde Anadolu Selçukspor yeniden bir takım oluşturmak zorunda kalacak.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri