Anadolu Selçuk Kastamonu yolcusu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçında yarın Kastamonuspor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarını tamamladı.

Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde yaptığı antrenman ile hazırlıklarına nokta koyan  yeşil-beyazlı ekip  bu sabah karayolu ile Kastamonu’ya giderek kampa girecek. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcıları nezaretinde yapılan taktik antrenman sonrasında hazırlıklarının tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor’da eksik bulunmuyor. Kastamonu Serender Park Otel’de kampa girecek  yeşil-beyazlı ekip maç saatini beklemeye başlayacak. Anadolu Selçukspor’un Kastamonuspor 1966 ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçı  yarın Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 14:00’da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre,  Anadolu Selçukspor’un yarın Kastamonuspor 1966 ile oynayacağı , 2. tur müsabakasını R. Alkım Aksoy yönetecek. Aksoy’un yardımcılıklarını Hamdi Tontu ve Anıl Usta yapacaklar. Karşılaşmada 4. hakem olarak Mehmet Öztürk görev alacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri