Anadolu Selçuk hesap görecek

İkinci yarıya umutla başlamak isteyen Anadolu Selçukspor bugün sahasında Ümraniyespor’u konuk edecek. İlk yarıda rakibine 2-1 yenilen yeşİkinci yarıya umutla başlamak isteyen Anadolu Selçukspor bugün sahasında Ümraniyespor’u konuk edecek. İlk yarıda rak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarı maçında bugün sahasında ligde zirve yarışı veren Ümraniyespor’u konuk edecek. Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele  saat 13.30’da başlayacak. Maçı İzmir bölgesi Ulusal Hakem Mehmet Fatih Gökçe yönetecek. Gökçe’in yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Can Savaşan karşılaşmanın dördüncü hakemi Yiğit Arslan. Sezonun ilk yarısını istediği yerde tamamlayamayan yeşil-beyazlı ekip  sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayarak umutlanmak istiyor.  Sezonun ilk yarısında 18 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor bu maçlarda  5 galibiyet 3 beraberlik 10 da yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu yenilgilerin 7 sini sezon başında seri olarak aldı.  Anadolu Selçukspor  4 takımın küme düşeceği ligde ilk yarıyı 18 puanla 16. Sırada tamamladı. Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısının açılış maçında karşılaşacağı Ümraniyespor’a  sezonun ilk maçında deplasmanda 2-1 yenilmişti. Anadolu Selçukspor’un tek golünü Gökay Işıtan kaydetmişti. Yeşil-beyazlı ekip  yarınki  maçı kazanarak hem rövanşı almak hem de 2. Yarıya moralli başlamak istiyor.

OLUMLU GEÇEN KAMP İKİNCİ YARIYA YANSIYACAKTIR

İkinci yarıya iyi başlamak istediklerini söyleyen Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur: “ Oyuncularımızın antrenman ve hazırlık maçlarındaki istekleri, bizleri ikinci yarı öncesi ümitlendirdi. Kamp süresince güzel bir kaynaşma ortamı oldu. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Kampımızı nen iyi tarafı hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Yaşadığımız tek olumsuzluk kalecimiz Zeki’nin sakatlanması oldu. Kamp süresince oyuncuların isteği, arzusu gerçekten bizi memnun etti. bir şeylerin farkında olduklarını bize her an hissettirdiler. Bu olumlu kampın ikinci yarı ya yansıyacağını düşünüyorum. Önümüzde çok önemli bir Ümraniye maçı var. Bu maçla birlikte, biran önce puanlar toplayarak bulunduğumuz konumdan yukarıları yükselmek istiyoruz. Sonrasında daha iyi futbol oynamak ve bu rahatlığı sonuca yansıtmak istiyoruz.Hedefimiz ikinci yarıya iyi bir oyun ve galibiyetle başlamak” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri