Anadolu Selçuk hedef büyüttü

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor yeni sezonda futbolcu yetiştirme hedefi ile birlikte PTT 1. Lige yükselme yarışı içinde olacak. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezona yeni bir yapılanma ile girecek

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor yeni sezona yeni bir yapılanma ile girecek.  Atiker Konyaspor Ahmet Şan’ın Anadolu Selçukspor’la ilgili yönetim ve PTT 1.lig açıklamaları camiayı ve taraftarları heyecanlandırdı. Yeşil-beyazlı ekip  geçmiş sezonların aksine önümüzdeki sezon PTT 1. Lig hedefi ile sezona başlayşacak.  İlerleyen dönemde PTT 1.Lig’e yükselmeyi hedefleyen temsilcimiz, güçlü bir yönetim ile ligde ses getirmeyi planlıyor. Konya Anadolu Selçukspor’da yeni dönemde Konyalı işadamlarından oluşan bir yönetimin başa geçmesi bekleniyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor’a oyuncu yetiştirme misyonu ile yoluna devam eden Anadolu Selçukspor’da önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları sürüyor.

Yeşil-beyazlı ekipte teknik heyet ve yönetim önümüzdeki sezon yine genç oyuncu takviyesi yaparak oyuncu yetiştirmenin planları yapılıyor. Sezon başında genç oyuncuları alarak takımın yaş ortalamasını düşüren temsilcimiz önümüzdeki sezonda da yaş ortalamasını düşürerek yetenekli oyuncuları yetiştirmeyi hedefliyor. Takım yönetimi ve teknik heyetin önümüzdeki sezon için öncelikle Konyaspor’u beklemesi ardından da yetenek avına çıkması bekleniyor.

GURBETÇİLER İZLENİYOR

Transferde sakin bir dönem geçiren Atiker Konyaspor, Konya Anadolu Selçukspor için oyuncu izledi. Yeşil-beyazlı ekipte izleme heyetinin Avrupa’da birçok gurbetçi oyuncuyu izlediği belirtildi. Bu oyuncular hakkında izlemeye heyetinin rapor vereceği öğrenildi. Bu oyuncuların Yavru Kartal’ın ilk etap kampına katılacağı ve denemeye alınacağı ifade edildi. Konyaspor ve Anadolu Selçukspor teknik heyetinin yapacağı değerlendirmenin ardından bu oyuncularla ilgili karar verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri