Anadolu Selçuk evinde kazandı

Anadolu Selçukspor geride kalan sezonda en fazla puanı evinde topladı. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ise sadece 3 galibiyet alabildi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor geride kalan sezonda en fazla puanı iç sahada oynadığı maçlarda topladı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada seyirci desteğinden yoksun çıktığı maçlarda en fazla puanı toplama başarısı gösterdi. Anadolu Selçukspor topladığı 38 puanın 23’ünü evinde oynadığı maçlarda aldı Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonu 12.sırada tamamlayan Anadolu Selçukspor, evinde daha başarılı bir performans sergiledi.  Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 34 maçta 38 puan toplarken, bu puanların 23’ünü sahasındaki maçlarda topladı. Yeşil-beyazlı ekip deplasman maçlarında ise 15 puan topladı. Temsilcimiz taraftarının önünde oynadığı Bandırmaspor, Anadolu Üsküdar, Bugsaşspor, Kahmaranmaraşspor, Pazarspor ve Hatayspor maçlarından 3 puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip sahasındaki maçlarda 20 gol atıp 18 gol yedi.  

DEPLASMANDA 3 GALİBİYET

Konya Anadolu Selçukspor 2015-2016 sezonunda deplasmanda oynadığı maçlardan 3 galibiyet çıkardı. Temsilcimiz dış sahada oynadığı Pazarspor, Bandırmaspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarından 3 puanla ayrıldı. Anadolu Selçukspor deplasman maçlarında 14 gol atıp 21 gol gördü kalesinde.

İLK KEZ  2 MAÇ ÜST ÜSTE KAZANDI

Anadolu Selçukspor  geride kalan sezonda ilk kez iki maç üst üste kazandı. Yeşil-beyazlı ekip ligin 33.haftasında deplasmanda karşılaştığı ve 3-0 kazandığı Ümraniyespor maçında bu sezon ilk kez üst üstte 2 galibiyet aldı.  Sezonun 32. Hafta maçında evinde Hatayspor’u 2-0 yenen yeşil-beyazlı ekip, 33.hafta maçında da lider Ümraniyespor’u 3-0 yenerek bu sezon ilk kez galibiyet serisi yakaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri