Anadolu Selçuk dışarıda oynasın

Hafta sonu deplasmanda Kartalspor’a konuk olacak Anadolu Selçuk’un dış saha karnesi taraftarlarını mutlu ediyor. Yeşil-beyazlı ekip dış saha sıralamasında Lig 6.’sı olarak dikkat çekiyor

Anadolu Selçuk 

dışarıda oynasın

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezonun 36. hafta maçında deplasmanda Kartalspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu müsabaka öncesinde deplasman karnesiyle dikkat çekiyor.

DIŞ SAHADA 6. SIRADA

Pazar günü deplasmanda 17. maçına çıkacak olan Anadolu Selçukspor dış sahada topladığı puanlarla taraftarını mutlu ediyor. Yeşil-beyazlı ekip ligde küme düşmeme mücadelesi verirken dış sahada topladığı puanlarla 6.sırada yer alıyor. Anadolu Selçukspor deplasmanda yakaladığı bu başarıyı iç saha maçlarına da taşımış olsaydı yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluk adayı olması içten bile değildi. Anadolu Selçukspor dış sahada oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmezken 6 maçta sahadan eli boş ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip 10 maçın 6’sını kazanırken 4’ünde rakipleri ile yenişemedi.  Anadolu Selçukspor bu maçlarda 22 gol atıp 21 gol yedi.

İÇ SAHADA 15. SIRADA

Deplasmanda fırtınalar estiren Anadolu Selçukspor sahasında vasatı geçemedi. Yeşil-beyazlı ekip iç saha sıralamasında topladığı 19 puanla 17. sırada yer aldı. Anadolu Selçukspor sahasında oynadığı 17 maçta 4 galibiyet 7 beraberlik alırken 6 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip iç saha maçlarında 19 gol atıp 19 gol yiyerek ilginç bir istatistiğe imza attı

DIŞ SAHADA TARAFTAR ETKİSİ

Deplasmanda daha iyi bir performans sergileyen Anadolu Selçukspor’a taraftar olumlu yönde etki ediyor. İç sahada boş tribünlere futbol oynayan genç futbolcular rakiplerin dolu statlarından olumlu yönde etkilenerek hırs ve motivasyonlarını sahaya daha iyi yansıtıyor. Ancak iç sahada bomboş tribünler karşısında oynamak da genç futbolcuları tam ters yönde etkiliyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com       

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri