Anadolu Selçuk destek bekliyor

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor şehrin maddi manevi desteğini bekliyor.

Atiker Konyaspor’un   pilot takımı Anadolu Selçukspor  şehrin maddi manevi desteğini bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip Konyaspor’a genç yetenekleri kazandırmak adına var gücüyle çalışıyor. Anadolu Selçukspor  liginde büyük il takımları ile mücadele ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun ilk maçında galibiyeti son saniyede kaçırdı. Yeşil-beyazlı ekip ikinci hafta deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak.  Atiker Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor  Konya şehrinin desteğini bekliyor.

ŞEHRİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Anadolu Selçukspor  Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay Konya’dan destek beklediklerini ifade ederek: “ Şehrimizden hem taraftar anlamında hem de sponsorluk anlamında destek bekliyoruz.   Anadolu Selçukspor  liginde büyük il takımları ile mücadele ediyor.  Konya şehrinin adını 2.Ligde layıkıyla temsil etme çabası içeresindeyiz. Pilot takım olduğumuz için oyuncularımız çok genç bu gençlerin desteklenmeye ihtiyaçları var.  Bu çocuklar saha içinde ve saha dışında şehrin desteğini arkalarında hissettiklerinde çok daha başarılı sonuçlara imza atacaktır. Beklentimiz Konya şehrinin Anadolu Selçukspor’u her anlamda her platformda desteklemesi. Bizlere şuana kadar destek olan kişi ve kurumlara da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

KAÇAN GALİBİYETE ÜZÜLDÜK   

Anadolu Selçukspor’un  Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay sezonun ilk hafta maçında son saniyede kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.  Ay: “ Yeni bir ekip oluşturduk. Bir çok oyuncumuz Türkiye’de ilk maçlarına çıktı. Tuzlaspor karşısında galip gelerek iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk.  1-0 öne geçtik. Ancak son saniye golü lige galibiyetle başlama hayallerimizi yıktı. Lige puanla başlamak güzel ancak galibiyetin son saniye kaçması kötü” ifadelerini kullandı.

FETHİYE ZOR DEPLASMAN

 Anadolu Selçukspor’un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı için de değerlendirmede bulunan Mehmet Ay, “ Rakibimiz hedefli bir takım oluşturdu. Zaten bakıldığı zaman grubumuzda kolay maç görünmüyor. İl takımları ve hedefli takımlardan oluşan bir grup. Fethiyespor da üst sıralarda olmak isteyen bir kadro kurdu. Zor maç olacak ama biz de gençlerimize güveniyoruz. Bu deplasmandan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. İlk maçta takımımız ilk kez birlikte oynamasına rağmen ilerisi için umut verdi. Gün geçtikçe takımın uyumu daha da artacaktır. İnşallah ilerleyen haftalarda Anadolu Selçukspor daha iyi olacaktır” diye konuştu

FERHAT TÜRKOĞLU  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri