Anadolu Selçuk ‘Bismillah’ dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor 2014-2015 sezonunun hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Zafer Turan, “Bu kez farklı hedefler için buradayız” dedi

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele edecek Konya Anadolu Selçukspor2014-2015 futbol sezonun ilk antrenmanını  geçtiğimiz pazartesi akşam saatlerinde yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Teknik Direktör Zafer Turan saha içinde mini bir toplantı yaparken sonrasında kondisyona yönelik bir çalışma yapıldı. Tam kadro gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularıdüz koşu yaptı. Sezonun ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ile birlikte Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Remzi Ay, Futbol Komitesi Üyeleri Mehmet Ay, Alper Çimen, Tesis ve Stadyumdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Ceylan, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Oruç, Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yazıcı, Eski Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Yaralı, Kulüp Menajeri Mesut Erçetin  ve Kulüp Müdürü Yahya Yıldırım da takip etti.  Anadolu SelçuklusporLig hazırlıklarını 27 Temmuz 2014 Tarihine kadar Kayacık Tesislerinde sürdürecek.

Bu kez farklı hedefler için buradayız

Yeni sezon hazırlıklarına Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerinde başlayan Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Zafer Turan “Yeniden burada olmak güzel. Bu kez farklı hedefler için buradayız. İnşallah hepimiz adına hayırlı bir sezon olur” dedi. Turan,“Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Farklı hedefler doğrultusunda buradayız. Önceki çalıştığımız dönemde aynı hedefler yoktu. Kulübümüzde bir geçiş süreci yaşanıyordu. ve gördüğümüz kadarıyla bu süreç tamamlandı. Çok daha farklı hedeflere gidecek bir takım oluşturmak için buradayız. Tabiî ki bunu ekonomimizin elverdiği sürece gücümüzün yettiği sürece gerçekleştirmeye çalışacağız. Hedefimizi belirledik ve onun için savaşacağız. Transferde zorlandığımız zamanlar oldu ama yinede iyi kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Eksiklerimiz var bu konuda çalışmalar sürüyor. Torku Konyaspor’dan gelebilecek arkadaşlar var. Onların gelmesi ve durumuna bağlı olarak transfere yön vereceğiz. Bu sene oyuncuların bireysel hedefleri ile birlikte takım olarak bazı hedeflerimizi gerçekleştirmek için savaşacağız.Her sene şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak Kulübün Vizyonunu da değiştirecek, genç oyuncuların buraya gelme hedeflerini ortaya çıkaracaktır. Üst sıralarda olan üst sıraları hedefleyen bir takım için kolları sıvadık. İnşallah hepimiz adına hayırlı bir sezon olur.” İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri