Anadolu Pusuda

Anadolu Selçukluspor yarın sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçı için bugün kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekip Tokatspor’dan sonra rakibine de yenerek iç sahadaki çıkışını devam ettirmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sezonun 20. Hafta maçında sahasında Kırklarelispor ile karşılaşacak. Devreye Tokatspor galibiyeti ile başlayan yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta deplasmanda Aydınspor’a 2-0 yenildi. Anadolu Selçukluspor  evinde oynayacağı zorlu Kırklarelispor maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor. Sıralamada ateş hattında olan yeşil-beyazlı ekip sahasında Kırklarelispor’u yenerek bir an önce alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

KIRKLARELİSPOR MORALLİ

Anadolu Selçukluspor’un rakibi Kırklarelispor geride kalan haftada sahasında Dardanelspor’u 2-1 yenerek moralli bir şekilde hatayı kapattı.  Haftayı galibiyetle kapatan Kırklarelispor 23 puanla 12. sırada yer aldı. Anadolu Selçukluspor devrenin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-1 yenmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu kez sahasında kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmanın hesabını yapıyor. Kırklarelispor Anadolu Selçukluspor karşısına Dardanelspor galibiyetinin morali ile çıkacak.

KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Anadolu Selçukluspor’un genç oyuncularından Abdülkerim Bardakçı,  zor bir grupta mücadele ettiklerini ancak iç sahadaki maçları kazanarak rakiplerine puan vermeden ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi. Bardakçı: “ Oynadığımız tüm maçlar zorlu geçiyor. Kalan haftalarda en kötü iç sahada oynayacağımız maçları kazanarak çıkışımızı sürdürmeliyiz. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi sürdürmek ve rakiplerimize puan vermemek bizi için önemli. Kendi sahamızda puan kaybı yaşamamalıyız. Bu hafta oynayacağımız  Kırklarelispor  müsabakası bu nedenle çok önemli. Aydınspor m üsabakasında geçtiğimiz hafta şanssızlıklar yaşadık ve kaybettik. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor ancak takım olarak bu zorlukların üstesinden gelebilecek gücümüz var” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri