Anadolu puanları evinde topladı

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukpor Ligin ilk yarısını 21 puanda tamamlarken yeşil-beyazlı ekip en fazla puanı evinde topladı

Sezonun ilk devresini 21 puanla 11.sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor, geride kalan ilk yarı sonunda evinde daha başarılı maçlar çıkardı. Yeşil-beyazlı ekip, 17 maçta 21 puan toplarken, bu puanların 14’ünü sahasındaki maçlarda topladı. Yavru Kartal, taraftarının önünde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.  Sahasındaki maçlarda 13 gol atan temsilcimiz, kalesinde de yine 13 gol gördü.  Konya Anadolu Selçukspor deplasmanda ise oynadığı 9 maçta sadece 7 puan toplayabildi. Yeşil-beyazlı ekip, dış sahadaki tek galibiyetini İstanbul ekibi Silivrispor karşısında aldı.

HAZIRLIKLAR TEKRAR BAŞLADI

Anadolu Selçukspor’da sezonun ikinci yarı hazırlıkları dün tekrar başladı oyuncular 2 günlük izinin ardından dün tekrar toplanarak   Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde çalışmalarına devam etti.

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde  yapılacak antrenmanlar ile sürecek ikinci yarı hazırlıkları 8 ocak  günü yapılacak bir günlük izinin ardından 9 Ocak’tan itibaren Antalya kampında devam edecek. . Anadolu Selçukspor 10 gün sürmesi planlanan Antalya kampında oynayacağı hazırlık maçında 14 Ocak  günü TFF 3. Lig ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

İkinci yarının ilk haftasında Pendikspor ile İstanbul’da 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 13:30’da oynayacak yeşil-beyazlı ekip karşılaşma için bir gün önce Antalya’dan İstanbul’a geçecek.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri