Anadolu prova yaptı

Anadolu Selçukluspor hafta sonu sahasında oynayacağı Tokatspor maçının provasını dün Konyaspor A2 takımı ile oynadığı karşılaşmayla yaptı. Yeşil-beyazlı ekip 2 yarısını da farklı kadroyla mücadele ettiği maçı 7-0 kazandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor’da  Tokatspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip dün Torku Konyaspor A2 takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla Tokatspor  karşılaşmasının son provasını yaptı. Anadolu Selçukluspor Kayacık Tesislerinde oynanan karşılaşmada 2 devrede de ayrı kadrolarla mücadele etti. Yeşil beyazlı ekip, Deniz, Ahmet Önay, Onur, Ramazan Durdu, İbrahim Alan, Emre Akdağ, Evren Avşar, Emrah Çetin, Vedat Bora, Aydın İnanç ve Aykut 11’i ile mücadele ettiği ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Bu yarıdaki goller yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Aydın İnanç ve İbrahim Alan’dan geldi. Anadolu Selçukluspor karşılaşmanın ikinci yarısında ise Mehmet Zeki, A. Kerim Bardakçı, Volkan Fındıklı, Can Demir Aktav, Fikret Topaloğlu, Serhat Çetin, İsmail Güven, Emre Köksal,  Aydın Kuzu, Gökay Işıtan ve Yaser Hacımustafaoğlu 11’i ile mücadele etti. Bu yarıda ise Gökay Işıtan(3), Emre Köksal ve A2 takımın kendi kalesine attığı golle sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrıldı.

HOCADAN SERT UYARILAR

Anadolu Selçukluspor’un yeni teknik direktörü İlker Erdem maç boyunca oyunculara sert uyarılarda bulundu. Erdem özellikle oyuncuların topu geriye oynamamaları konusunda uyarması dikkat çekti. Erdem oyuncularına sürekli hücum ve rakip takıma ileride basma konusunda sürekli sert uyarılarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri