Anadolu nefes almak istiyor

Devrenin bitimine 1 hafta kala Anadolu Selçukluspor sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçını kazanarak devreye en azından biraz moralli girmek istiyor.

Devrenin bitimine 1 hafta kala Anadolu Selçukluspor sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçını kazanarak devreye en azından biraz moralli girmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip yapacağı takviye kamp programıyla bu arayı iyi değerlendirerek 2. devrede iyi bir sayfa açmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor kötü gidişini devre arasını iyi değerlendirerek 2. yarı daha başarılı sonuçlarla bitirmek istiyor. Devrenin son maçını sahasında Gümüşhanespor ile oynayacak olan Yeşil-beyazlı ekipte hedef bu maçı kazanarak devre arasına moralli girmek. Devre arasını iyi değerlendirmek isteyen Anadolu Selçukluspor 2.yarıda daha farklı bir performans sergilemenin planını yapıyor.

GÜMÜŞHANE DEPLASMANDA BAŞARILI

Anadolu Selçukluspor’un bu haftaki konuğu Gümüşhanespor deplasmandaki başarısıyla dikkat çekiyor. Dış sahada 8 maç oynayan kırmızı-beyazlı ekip 3 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi aldı.

ANADOLU BERABERLİK TAKIMI

Anadolu Selçukluspor iç sahada oynadığı maçlarda sadece 1 galibiyet aldı. Diğer maçlarda ise 5 beraberlik 2 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 5 gol atıp kalesinde 2 gol gördü.

2. YARIDAN UMUTLU

Gümüşhanespor maçını kazanarak devreye moralli girmek isteyen Anadolu Selçukluspor lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek 2. Yarıya daha farklı bir yüzle çıkmayı hedefliyor. Sezon başında yönetime verilen destek sözleri yerine getirildiği takdirde Yeşil-beyazlı ekip 2. yarıdan umutlu.

KONYASPOR BEKLENTİSİ SÜRÜYOR

Lige yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında başlayan yeşil-beyazlı ekip alt yapı odaklı bir takım oluşturdu. Sezon başında Torku Konyaspor’dan oynatmayacağı oyuncuları isteyen Konya Anadolu Selçukluspor bu isteğine cevap alamadı. Uğur Tütüneker bu oyunculardan faydalanacağım demesine rağmen bu oyuncular sadece antrenmana çıkmakla yetindi. Ligin 2. Yarısında bu olayların tekrarlanmaması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte forma şansı bulamayacak oyuncaların yeni teknik adam Mesut Bakkal tarafından Anadolu Selçukluspor’a gönderilmesi bekleniyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri