Anadolu nefes aldı

Son galibiyetini ligin 8. haftasında Gaziosmanpaşa deplasmanında alan Anadolu 3 puan hasretini 16 hafta sonra dindirdi.

Son galibiyetini ligin 8. haftasında Gaziosmanpaşa deplasmanında alan Anadolu 3 puan hasretini 16 hafta sonra dindirdi. Yeşil-beyazlılar sezonun ilk yarısında sahasında 2-1 yendiği Alanyaspor'u tek golle geçerek rövanşı vermedi ve ateş hattından çıktı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor hasret kaldığı 3 puana 16 haftalık uzun bir aradan sonra kavuştu. Yeşil-beyazlı ekip  aldığı bu galibiyetle üzerindeki baskıyı atarken kümeş düşme hattından kurtuldu. Puanını 22 yapan Anadolu Selçukluspor sıralamada 3 basamak yükseldi ve haftayı 13. sırada tamamladı.

SON GALİBİYETİ GAZİOSMANPAŞA'DAN ALMIŞTI

Anadolu Selçukluspor geride kalan haftada aldığı Alanyaspor galibiyetinden önce ligin 8. haftasında deplasmanda Gaziosmanpaşa'yı 1-0 yenmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan sonra 24. haftaya kadar galibiyete hasret kaldı. Anadolu Selçukluspor sezonun ilk yarısında 2-1 yendiği Alanyaspor'u sahasında da  1-0 yenerek rövanşı aldı ve çok büyük moral buldu. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonunda ise lig sonuncusu Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya gelecek. Gaziosmanpaşa geride kalan haftada evinde Bayrampaşaspor'u 2-0 yenerek moral buldu. İstanbul ekibi ligde 3 galibiyet 9 beraberlik 11 yenilgi alarak 18 puan topladı. Anadolu Selçukluspor 16 hafta önce son galibiyetini bu takıma karşı almıştı.

SELÇUKLU ALANYA'YI KALESİNDE YIKTI

Geride kalan haftada Alanyaspor'u sahasında yenerek büyük moral bulan Anadolu Selçukluspor rakibine evinde 2. yenigilisini tatdırdı. Alanya ekibi Anadolu Selçukluspor maçı öncesinde evinde oynadığı 11 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi almıştı.Turuncu-yeşilli ekip evinde gösterdiği performansla rakiplerine göz dağı veriyordu. Ancak Anadolu Selçukluspor rakibi karşısında oynadığı futbol ve galibiyet isteği sonucunda Alanyaspor'un kalesini 2. kez yıkma başarısını gösterdi.Alanyaspor sahasındaki ilk yenilgisini ise sezonun 22. hafta maçında Kırklarelispor karşısında aldı.

GAZİOSMANPAŞA HAZIRLIĞI BUGÜN BAŞLAYACAK

Sezonun 24. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor'u 1-0 yenerek ateş hattından çıkan Anadolu Selçukluspor dünü izinli geçirdi. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu iç sahada oynayacağı Gazosmanpaşa maçının hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla başlayacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri