Anadolu nefes aldı

Anadolu Selçukspor 3 haftalık duraklamadan sonra deplasmanda alınan galibiyetle rahat bir nefes aldı. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur son dakikada gelen değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da Pazarspor galibiyeti yüzleri güldürdü. 3 haftalık duraklama dönemine giren yeşil-beyazlı ekip Pazarspor deplasmanında son dakika golüyle gelen galibiyetle haftayı 3 puanla kapattı.

BERABERLİĞE ÜZÜLÜRDÜK

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, son dakikada gelen galibiyete sevindiklerini  berabere kalmaları halinde ise çok büyük üzüntü yaşayacaklarını söyledi. Baysangur, “ Oyun anlamında haftalardır istediğimiz bir tempoyu yakaladık. Maçın başından son dakikaya kadar hücumu düşünen pozisyona giren bir takımdık. Maçın berabere bitmesi bizi gerçekten çok üzerdi. Yine sayısız gol fırsatını değerlendiremedik ve kalemize gelen ilk top da gol oldu.1-0 geriye düştüğümüzde de telaşa kapılmadan iyi oynamaya çalıştık pozisyon ürettik. Son dakikada da olsa güzel bir galibiyet oldu. İçeride kaybettiğimiz maçın ardından bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. oynadığımız futbolun karşılığını almak istiyorduk. İnşallah menemen maçında da aynı oyunla kazanmak istiyoruz. Oynadığımız oyunun karşılığının bu olmadığını bizler de oyuncularımız da biliyor. İnşallah daha yukarılara tırmanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

ÇOK FAZLA FOL KAÇIRDIK

Abdurrahman Baysangur çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini ancak sadece ikisini değerlendirebildiklerini ifade etti. Baysangur, “Aslında forvetlerimiz çok pozisyondan da yararlanamadı. İkisi de birer gol attı ama daha fazlasını da kaçırdılar. Forvet oyuncusundan herkes gol bekler. Onların oyun anlamında mücadele anlamında sıkıntıları yok ama forvet için gol atmak önemlidir. Bunu gerçekleştirdiler. Bu hem onların hem de bizim adımıza sevindirici. İnşallah önümüzdeki maçlarda yine aynı oyunu sergilerler” ifadelerini kullandı.

AHMET İYİ PERFORMANS SERGİLEDİ

Pazarspor maçında kalede Ahmet  Üçgün’e şans veren Abdurrahman Baysangur genç oyuncunun verilen şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.  Baysangur, ”Son maçlarda Oğuzhan’ın yaptığı küçük hatalarla gol yiyorduk. Diğer kalecimize de şans vermemiz gerekiyordu bu anlamda. Bu durum futbolda böyledir. Bu konuda ısrar etmek hem o kaleci için hem de diğer kaleciler için problemdir. Ahmet’te haftalardır oynamıyor ama bu maçta kaleyi çok iyi korudu” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri