Anadolu moral arıyor

Anadolu Selçukluspor ligin 23. Haftasında oynayacağı Turgutluspor mücadelesi için şehirden ayrıldı. Kadroda cezalı Yaser Hacımustafaoğlu ve sakatlığı süren Zeki Uçan yer almadılar.

Anadolu Selçukluspor ligin 23. Haftasında oynayacağı Turgutluspor mücadelesi için şehirden ayrıldı. Kadroda cezalı Yaser Hacımustafaoğlu ve sakatlığı süren Zeki Uçan yer almadılar.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 23. Hafta mücadelesinde Turgutluspor ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukluspor çalışmalarını tamamlayarak şehirden ayrıldı. Yeşil beyazlı takımın kadrosunda cezası devam eden Yaser Hacımustafaoğlu ve sakatlığı süren Mehmet Zeki Uçan yer almadı.

TEMPO YOĞUN

Pazar günü sahasında Pendikspor ile karşılaşan ve 2-0 mağlup olan Konya Anadolu Selçukluspor dün ise Turgutluspor maçı için şehirden ayrıldı. Bu maç için 2 günlük bir çalışma süresine sahip yeşil beyazlılar Pazartesi günü yaptığı antrenman ardından çalışmalarını tamamladı. Bugün oynanacak mücadele ardından şehre dönecek yeşil beyazlılar hafta sonu ise Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak.

MORALLER BOZUK

Hafta sonu sahasında oynadığı maçta alınan mağlubiyet ardından morallerin bozulduğu Anadolu Selçukluspor’da bu maçta hedef puan veya puanlar almak. Zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Turgutluspor karşısında yeşil beyazlıların nasıl bir oyun ortaya koyacağı merak edilirken, Pendikspor karşısındaki kötü oyunun etkileri de halen silinebilmiş değil. Teknik Direktör İlker Erdem karşılaşma sonrasında bazı oyuncularına yönelik olarak, “Bu formayı taşıyacak yürekleri yoksa gereken yapılır” demişti.

ANADOLU 1 ADIM ÖNDE

Bu arada iki takım bugün 10. Kez karşı karşıya gelecekler. Bu güne kadar oynanan karşılaşmalardan 4’ünü Anadolu Selçukluspor kazanırken, Turgutluspor sahasındaki 5 maçtan 2’sini galibiyetle 2’sini ise beraberlikle tamamladı. Sahasında Anadolu Selçukluspor’a sadece 1 maç kaybeden Turgutluspor geride kalan haftalarda 5 maçtır sahasında kazanamazken, Anadolu Selçukluspor’un son 5 deplasman mücadelesi mağlubiyetle tamamlandı.

SÖZ ÖZTÜRK’ÜN

Öte yandan yeşil beyazlıların bugün 13:30’da Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynayacağı mücadeleyi Denizli Bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Denizi Bölgesi’nden Erdem Gökalp ve Osman Gökhan Bilir yaparken, karşılaşmanın 4. Hakemi ise yine Denizli Bölgesinden Serdar Çiftçi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri