Anadolu Manşet 14. yaşını kutladı

Yayın hayatına 1992 yılında Çare Dergisi olarak başlayan Anadolu Manşet Gazetesi, dün Meram Yeniyoldaki yeni yerinde düzenlediği kokteylle 14. yaş yılını kutladı.

Programa Konya protokolünün önemli isimleri, siyasi parti temsilcileri, basın kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Programda konuşan Anadolu Manşet Gazetesi kurucusu Uğur Altun, 14 yıl önce çıktıkları yolda başarıyla ilerlediklerini, bundan sonra da aynı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Anadolu Manşet Gazetesi’nin kuruluşunun 14. yılı ve yeni iş yerinin açılışı dolayısı ile düzenlenen kokteyle katılan Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Selçuklu Belediyesi’ne 10 yıl emek harcadığını ve bu emeği kolay kolay kimseye yedirmeyeceğini ifade etti.
Geçtiğimiz iki dönem boyunca Selçuklu Belediyesi’ne hizmet ettiğini belirten Adem Esen, gazetecilerin sorduğu sorulara yanıt verdi. Kendisine AKP tarafından Selçuklu Belediyesi’ne aday gösterilmediği için kırgın olup olmadığının sorulması üzerine Esen, “AKP’ye en ufak bir kırgınlığım yok. AKP beni geçtiğimiz iki dönem aday gösterirken iyiydi de, bu dönemde aday göstermediği için kötü mü oldu? Hiç kimse koltuğunda kalıcı değildir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu. Siyaset hayatına son verip vermeyeceği yönünde bir soru gelmesine üzerine ise Adem Esen, “Selçuklu Belediyesi’nin benim gönlümde başka bir yeri var. Geride bıraktığımız 10 yıl içerisinde Selçuklu’ya çok şey kazandırdık. Ben bu işe tam 10 yılımı harcadım, 10 yıl emek verdim. Emeğimin bir anda yerle bir olmasına asla izin vermem” ifadelerini kullandı. Selçuklu Belediyesi sınırlarındaki vatandaşlar üzerinde yapılan anketlerde Selçuklu Belediyesi’nde kendisini tercih edenlerin oranının yüzde 74 olduğunu kaydeden Adem Esen, “Selçuklu’ya kazandırdıklarımızla halkımızın teveccühünü kazandık. Selçuklu Belediyesi bizim dönemimizde enleri yaşadı. En çevreci belediye seçildik. Tarihi eserlere sahip çıkıp en çok restorasyon yapan belediye biz olduk. Yaptığımız çalışmalar ulusal platformlarda da konuşuldu” diye konuştu. Adem Esen, başka partiden aday olup olmayacağı yönündeki bir soruyu ise, “Bunu zaman gösterecek” diye yanıtladı.
RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri