Anadolu Malatya'da

İkinci yarının startını Yeni Malatyaspor karşısında verecek olan Anadolu Selçukluspor, Malatya'ya gitti. Temsilcimizin tek hedefi arzu ettiği galibiyeti alarak evine moralli dönmek ve devreye iyi başlamak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 2. yarının startını Malatya'da verecek. Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını geçtiğimiz gün tamamladı. Dün Konya'dan ayrılan yeşil-beyazlı ekip bugün Malatya'da son çalışmasını yapacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Anadolu Selçukluspor, Kulüp Menejeri Mesut Erçetin Kafile başkanlığında Malatya’ya gitti. Yeşil-beyazlılar Malatya Aksaç Otel’de kamp yapacak. Teknik direktör Zafer Turan 19 kişilik maç kadrosunu belirledi. 19 Kişilik Kadroda şu isimler bulunuyor: Ahmet Sabri Fener, Deniz Yıldırım, Fikret Topaloğlu, Rifat Erdem, Volkan Fındıklı, Can Demir Aktav, Serhat Mermer, Yusuf Akyel, Ahmet Önay, Aykut Uluç, İlhan Aydoğdu, Yaser Hacımustufaoğlu, Ali Kafadar, Semih Türe, Nuh Aşkın, Feyyaz Belen, Kenan Karışık, Uğurtan Çepni ve Serbay Yağız. Anadolu Selçukluspor bugün son çalışmasını Yeni Malatyaspor tesislerinde saat 11:30’da yapacak.
Ayrıca Teknik Direktör Zafer Turan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukluspor, en son Sarıyer kulübünde forma giyen Turgay Koyuncu ve Ünyespor’dan Uğurtan Çepni ile 1,5 yıllık, önceki gün anlaşma sağlanan Ercan Ağaçe ile sezon sonuna kadar geçerli olan resmi sözleşmeyi imzaladı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri