Anadolu kuradan memnun

Spor Toto 2. Lig’de takımların mücadele edecekleri lig belli oldu. Konya Anadolu Selçukspor yeni sezonda 19 takımlı Beyaz Grup’ta mücadele edecek.

Konya anadolu Selçukspor’un yeni sezonda mücadele edeceği grup belli oldu. 2014 - 2015 sezonu Spor Toto 2. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi.

ANADOLU BEYAZ GRUP’TA

Konya Anadolu Selçukspor yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek. Yeşil beyazlıların grubu 19 takımdan oluşmakta. Grupta yer alan takımlar şu şekilde; 1461 Trabzon, Aydınspor 1923, Bayrampaşa, Fatih Karagümrük, Fethiyespor, Hacetepe Spor, İskenderun Demir Çelik, Kartalspor, Keçiörengücü, Konya Anadolu Selçukspor, Menemen Belediyespor, Ofspor, Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu, TKİ Tavvşanlı Linyitspor, Tokatsor, Turgutluspor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor.

GRUPTAN MEMNUNUZ

Yeşil beyazlı ekipte Başkan Mehmet Günbaş çekilen kuradan memnun olduklarını söyledi. Günbaş, “19 takımlı grubun içerisinde yer alacağız. Kolay veya zor diye bir düşüncemiz yok. Hayırlı olsun gruptaki tüm takımlara. Bu ligde önemli olan iki şey var; biri şampiyon olmak, diğeri ligde kalma savaşını kazanmak. Geriye kalan tüm sıralamalar aynı bence. Bizde bu sezon bunun peşinde olacağız.” dedi.

LİG NORMALLEŞTİ

Selçukspor Başkanı Mehmet Günbaş ligin geçtiğimiz yıllara göre normalleşmeye başladığını belirterek, “Geçtiğimiz sene de gördüğümüz gibi şehir takımları çok ciddi bütçeler harcıyorlar. Bizim gibi mütevazi bir bütçe dahilinde kurulan taktımlar parmakla gösterilecek kadar az. Ancak bu sezon yaşanan mali sıkıntılar ve yönetici bulmaktaki zorluklar ardından gördük ki lig normalleşmeye başladı. Olması gereken yavaş yavaş oluyor. Lig normalleşiyor. Bu da bizim gibi takımlar için sevindirici” şeklinde konuştu.

PLANA UYGUN GİDİYORUZ

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Mehmet Günbaş, “Ağır ve sessiz bir şekilde transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyebilirim. Plan dahilinde hareket etmeye devam ediyoruz. Bir şeylere geç kalmışlığımız yok. Sağlıklı bir yapıda da çalışmalar devam edecek. Transferlerimiz netleştikçe kamuoyu ile paylaşacağız.” İfadelerinim kullandı.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri