Anadolu kayıp istemiyor

Anadolu Selçukspor ligin son 3 maçında kayıp istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip ligi en iyi yerde bitirmek istiyor. Anadolu Selçukspor yarın sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 32.hafta maçında Cuma günü sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.   Kocaeli Birlik deplasmanında 8 maçlık serisi sona eren yeşil-beyazlı ekibin Play-Off şansı mucizelere kalsa da matematiksel olarak devam ediyor.

Anadolu Selçukspor ligin son 3 maçında kayıp istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip ligi en iyi yerde bitirmek istiyor.

 Anadolu Selçukspor’un rakibi Sivas Belediyespor da yeşil-beyazlı ekip  gibi Play-Off hedefinde 

Sivas ekibi 50 puanla 4. Sırada bulunuyor. Yeşil-beyaz renklere sahip olan Sivas Belediyespor Play-Off hedefine ulaşmak için yerini sezon sonuna kadar korumak istiyor.  50 puanla 4. Sırada bulanan Sivas Belediyespor’u geçtiğimiz hafta Anadolu Selçukspor’u 3-1 yenerek 8 maçlık serisini sonlandıran ve puanını 49 yapan Kocaeli Birlikspor ile  aynı puana sahip Keçiörengücü takip ediyor.

EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

Anadolu Selçukspor’un Basın Sözcüsü Bünyamin Öztoprak  yenilmezlik serisinin sona ermesinden dolayı üzüldüklerini  ve kalan maçlar da in iyi sonuçları alarak ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi  Öztoprak: “Geride bıraktığımız haftalarda takımımızın yakaladığı 8 maçlık yenilmezlik serisi bizi gelecek için çok umutlandırdı. Genç ve gelecek vaad eden futbolcularımız ile birlikte tecrübeli futbolcularımızın harmanlandığı kadromuz, oynadığı futbol ile sezon başından bu yana, taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştır. Bunu yakaladığı yenilmezlik serisi ile taçlandıran takımımız yeni bir seri yapacak güçtedir. Kocaeli deplasmanında oynadığı futbol ile aslında yenilmeyi hak etmemişti. Futbolda bunlar var. Bunu bir iş kazası olarak görüyoruz. Biz bir maçlık sonuçlara hiç bir zaman takılmadık. Şimdide ligin kalan 3 haftasında sahaya çıkacak futbolcularımızın ellerinden geleni yapacaklarını ve şehrimizi en iyi noktada temsil edeceklerini biliyoruz. Kalan üç maçta toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayarak ligi en üst seviyede bitirmek arzusundayız. Cuma günü kendi sahamızda oynayacağımız Sivas Belediyespor karşılaşmasında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah güzel bir futbol ile onlara galibiyet armağan ederiz” dedi.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri