Anadolu Kartalı sahne alıyor

Atiker Konyaspor 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonunun ilk maçına yarın evinde çıkacak.

Yeşil-beyazlı ekip Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 19.30’da başlayacak maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek.

Süper Ligde 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu başladı. Atiker Konyaspor sezonun ilk maçında yarın sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Malok.

HASRET BİTİYOR VUSLAT ZAMANI

Atiker Konyaspor taraftarı uzun bir aranın ardından sevdalısı olduğu yeşil-beyazlı renklere ve Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumuna kavuşacak. Taraftarlar yarın saat 19.30’da oynanacak maç öncesi bir araya gelerek Konyaspor’a devri gerçekleştirilen Konyaspor Store’den alışveriş yaparak takımlarına maddi destekte bulunacak. Karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi beklenen taraftarlar maçın başlamasıyla birlikte ise sevdalı oldukları yeşil-beyazlı renklere ve takımlarına kavuşmuş olacaklar.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR
2017-18 sezonunda Süper Lig'den düşme korkusu yaşayan Konyaspor, yeni sezona galibiyetle başlayarak büyük hedefler için mücadele etmek istiyor.  Yönetimin değişmesi ile birlikte yeni bir yapılanmaya giden Atiker Konyaspor’da yapılan çalışmalar taraftarı ve camiayı mutlu etti. Konyaspor taraftarı ve camia eski günleri unutmak adına lige Erzurumspor galibiyeti ile başlamak istiyor. Yeşil-beyazlı taraftarların sezonun açılış maçında takımlarına  destek olmak için stadyumu doldurması bekleniyor. Camia yeni yönetim, yeni teknik ekip ve yeni takım ile yeni ve güzel bir başlangıç yaparak gelecek adına daha da umutlanmak istiyor.

BURAK TAŞPINAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri