Anadolu Kartalı nefes alacak

Son 22 günde 4 lig 2 de Avrupa maçı olmak üzere 6 maç oynayan Atiker Konyaspor milli ara ile nefes alacak. Yeşil-beyazlı ekip bu aranın ardından tekrar yoğun bir maç trafiği ile karşı karşıya kalacak

Atiker Konyaspor yoğun bir maç trafiğini geride bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip, 22 günde 4 lig 2 de Avrupa maçı olmak üzere 6 maç oynadı. Alanyaspor maçı ile birlikte başlayan zorlu ve yoğun maç trafiği Avrupa arenasında oynanan 2 maç ile devam etti ve son olarak Yeni Malatyaspor deplasmanı ile son erdi.  Zorlu seriye Alanyaspor maçı ile başlayan Atiker Konyaspor rakibine 2-0yenildi Yeşil-beyazlı ekip 14 Eylül Perşembe günü ise UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçına deplasmanda çıktı. Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Fransa deplasmanında Marsilya’ya 1-0 yenildi.

Atiker Konyaspor, bu maçın dönüşünde 18 Eylül Pazartesi günü 5.hafta maçında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Beşiktaş’a konuk oldu. Anadolu Kartalı bu maçta rakibine 2-0 yenildi.  Yeşil-beyazlı ekip  daha sonra Süper Lig’in 6.haftasında 23 Eylül Cumartesi günü sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Atiker Konyaspor bu maçı 2-0 kazanarak Avrupa Ligindeki grubun 2.maçına moralli çıktı.

Yeşil-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptaki ikinci maçına 28 Eylül Perşembe günü çıktı. Atiker Konyaspor , ilk kez bu sezon seyircisine kavuştuğu maçta Portekiz’in Vitoria  Guimaraes takımını 2-1 yenerek tarihindeki ilk Avrupa galibiyetini almış oldu   Atiker Konyaspor, milli ara öncesi son sınavını Malatya’da verdi. Yeşil-beyazlı ekip Süper Lig’in 7.haftasında 1 Ekim Pazar günü deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Atiker Konyaspor Vitoria  Guimaraes maçının üzerinden 72 saat geçmeden çıktığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

EVİNDE İKİ MAÇ OYNAYACAK

Atiker Konyaspor milli aranın ardından 14 Ekim Cumartesi günü  sahasında Galatasaray ile ardından 19 Ekim Perşembe günü   UEFA Avrupa Ligi I grubu 3. maçında yine evinde Avusturya temsilcisi Salzburg’la karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçların ardından  22 ekim Pazar günü deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri