ANADOLU Kar altında çalıştı

Anadolu Selçukluspor kendi sahasında oynayacağı Dardanelspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip dün yaptığı antrenmanda aniden bastıran kar yağışına takıldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor sahasında oynayacağı Dardanelspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dün aniden başlayan kar yağışı Anadolu Selçukluspor’u antrenmanda yakaladı.  Sahasında oynayacağı Dardanelspor maçının hazırlıklarını Kayacık tesislerinde sürdüren  yeşil-beyazlı ekip dün yaptığı antrenmanda kar yağışını yakalandı. Antrenmanın hemen başında atıştırmaya başlayan kar  ilerleyen saatlerde şiddetini daha da arttırdı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman yoğun kar altında oynanan çift kale maçla sona erdi.   

DARDANEL HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Anadolu Selçukluspor’un  bu hafta evinde oynayacağı maçta rakibi olan Dardanelspor Çanakkale’de ki hazırlıklarını dün tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip zorlu karşılaşma için bugün yola çıkacak. Teknik Direktör Ahmet Duman yönetimindeki Dardanelspor sabah saatlerinde otobüsle Konya'ya hareket edecek. İç ve dış sahalarda son 3 haftayı 7 puanla kapatan Boğaz ekibinin Konya deplasmanından da puan ya da puanlarla dönmesi bekleniyor.   

ANADOLU İÇERDE İYİ
Anadolu Selçukluspor hafta sonu sahasında oynayacağı maç öncesinde iç sahada deplasmana oranla daha başarılı bir grafik sergiliyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı 13 maçta 3 galibiyet 7 beraberlik alırken 3 maçta ise rakiplerine yenildi. Anadolu Selçukluspor bu karşılaşmalarda 13 gol atarken kalesinde ise 15 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı 13 maçta 16 puan topladı.

DARDANEL TEK MAÇ KAZANDI
Anadolu Selçukluspor’un Pazar günü sahasında oynayacağı maçta rakibi olan Dardanelspor dış sahada sadece tek galibiyet aldı.  Dış sahada 12 maç oynayan Dardanelspor 1 galibiyet 4beraberlik 7 de yenilgi aldı.  Kırmızı-beyazlı ekip bu maçlarda 10 gol atıp 22 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri