Anadolu kalesini gole kapattı

Son 8 maçında yenilmeyen Anadolu Selçukspor rakiplerine 10 gol atmayı başarırken kalesinde ise 4 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda çıktığı ilk 5 maçta ise bir gol atıp 10 gol yemişti

Spor Toto  2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 2.yarısında yaşadığı  düşüşü yaptığı teknik adam değişikliği ile tersine çevirdi. Yeşil-beyazlı ekip yeni teknik direktör Alper Avcı ile çıktığı 8 maçtan 4 galibiyet 4 beraberlik çıkartarak müthiş bir seri yakaladı.

KALESİNİ GOLE KAPATTI

Anadolu Selçukspor sezonun 2. yarısında çıktığı 5 maçta 5 yenilgi alırken kalesinde ise 10 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip bu beş karşılaşmada rakiplerine sadece bir gol atabildi. Yaşanan teknik adam değişikliğin ardından Anadolu Selçukspor’da işler siyahtan beyaza döndü. Müthiş bir seri yakalayan Anadolu Selçukspor 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda rakiplerine 10 gol atarken kalesinde ise sadece 4 gol gördü. İlk beş maçta 10 gol yiyip bir gol atan Anadolu son 8 maçta ise 10 gol atıp 4 gol yiyerek kalesine gole kapatmış oldu.

Anadolu Selçukspor ligde oynadığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı son 8 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak 16 puan toplamayı başardı. Yeşil-beyazlı ekip yenilmediği 8 maçın 4’ünde ise kalesini gole kapattı. Anadolu Selçukspor  Ofspor’u 2-0, Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yendiği maçta, Anadolu Üsküdar ve Bucaspor ile0-0 berabere kaldığı maçlarda kalesinde gol görmedi

SAVUNMA KENDİNE GELDİ

Sezon başında deneyimli oyuncularla başarı arayan Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında istediği çıkışı yapamadı. Ligin ikinci yarısında ilk 5 maçını kaybeden temsilcimiz, teknik direktör değişikliği sonrası çıkışa geçti. Özellikle savunma bölgesinde yapılan değişiklik takımı büyük oranda etkiledi. Yeşil-beyazlılarda stoperde Ahmet Önay-Volkan Koçaloğlu, sağ bekte Arif Demir-Serkan Kurtuluş, kalede ise Emre Selen-Mücahit Atalay değişikliği ile başarıyı yakaladı.

8 MAÇTA  7 OYUNCU GOL  ATTI

Anadolu Selçukspor’da geride kalan 8 maçta 7 farklı oyuncu  gol atma başarısı gösterdi. Sezonun ikinci yarısında takıma katılan Ali Dere ve Eren Açıkgöz  2 gol atarken Ali Kuleli de bu iki isime son maçta attığı 2 golle katılan futbolcu oldu.  Diğer isimler ise Oğuz Gürbulak, Berat, Abdülkadir ve Gökhan Öztürk.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ SÜLEYMAN

Konya Anadolu Selçukspor’un İsviçre’den transferi Süleyman Türkeş takımda yedek kalmasına rağmen takımın en fazla gol atan oyuncusu  olarak dikkat çekiyor. Basel’in altyapısında forma giydiği dönemde Konya Anadolu Selçukspor’a getirilen genç oyuncu az forma şansı bulmasına rağmen takımın en golcü ismi. 21 maçta 894 dakika süre alan Süleyman, bu maçlarda 4 gol atmayı başardı. Süleyman Türkeş aynı zaman 4 golle takımının en golcü ismi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken oyuncunun sezon sonunda Atiker Konyaspor’a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.  

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri