Anadolu iyi başlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezona iyi başlamak istiyor

Sezona 3 Eylül tarihinde oynanacak Kahramanmaraşspor maçı ile başlayacak  yeşil-beyazlı ekipte Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Güney, iyi bir hazırlık döneminin ardından lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi

Göreve gelir gelmez genç ve sahada sonuna kadar mücadele eden bir takım oluşturmak için koyları sıvadıklarını kaydeden Kulüp Başkan Yardımcı ve Basın Sözcüsü Mehmet Güney, “İşe, bizi başarıya taşıyacağına inandığımız, genç futbolcuların A takımımıza yani Atiker Konyaspor’a hazırlanmasına emek harcayacak bir teknik direktörle Cenk Özcan ile anlaşarak başladık.  Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın katkıları,  Atiker Konyaspor yönetim kurulunun destekleri ve idealist hocamızın tecrübeleri ile çıktığımız yolda hedeflerimiz doğrultusunda bir kadro oluşturmaya gayret gösterdik. Futbolda tecrübesi olan futbolcu kardeşlerimiz ile genç ve gelecek vaad eden futbolculardan oluşan bir kadro oluşturmaya gayret gösterdik. Kadromuzsun harmanlanması ve lige hazır hale getirilmesi açısından yönetim kurulu olarak tüm imkanlarımızı kullanmaya gayret gösterirken iyi bir hazırlık döneminin geçirildiğine de inanıyoruz. 

Oynadığımız hazırlık maçlarında ortaya konulan performans ve antrenmanlarda ki çalışma azmi, bizi lig ve gelecek için umutlandırıyor. Esas amacımız olan futbolcu yetiştirmenin yanında sıkıntı yaşamadan bir sezon geçirmek ve elbette olabildiğinde üst sıralarda yer almak en büyük arzumuz. Bu doğrultuda yeni sezon maçlarında Konyalı futbolseverleri yanımızda görmek ve onların desteğini hissetmek bizim için çok önemli. Sezona iyi bir başlangıç yapmak ve devamında da iyi neticeler almak, verilen emeklerin karşılığında hepimizi mutlu edecektir “ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri