Anadolu işi sıkı tutuyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Aydın İnanç transferine saatler kaldı.

Konya Anadolu Selçukluspor’da ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Aydın İnanç transferine saatler kaldı. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor’da devre arası kampı devam ediyor. Yeşil beyazlılar çalışmalarını hızlandırdı.

KADRO TAMAM GİBİ

Son olarak dış transferde Aydın Kuzu’yu renklerine bağlayan yeşil beyazlılar Aydın İnanç için ise saatleri sayıyor. Oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağlayan Konya Anadolu Selçukluspor,  Aydın’ın fesih işlemleri sonrası oyuncuyla anlaşma imzalayacak. Konyaspor’dan kadroya dahil edilen Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven ise son hazırlık maçında beğeni toplayan isimler oldu.

İBRAHİM’DEN VAZGEÇİLDİ

Yeşil beyazlıların transfer listesinde yer alan İbrahim Keleş’ten ise vazgeçildiği öğrenildi. Halen takımı ile Antalya’da devre arası kampına devam eden İsmail’i önceki gün hazırlık maçında takip eden Teknik Direktör İlker Erdem ve Menajer Mesut Erçetin oyucunun performansından memnun kalmayınca rota listedeki diğer isimlere yöneldi.

AYDIN TAKIMLA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Bu arada yeşil beyazlıların son transferi Aydın Kuzu takımla çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta takıma dahil olan Aydın kısa bir süre antrenörler tarafından kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı. Kısa sürede açığı kapatan Aydın artık takımla çalışmalara başladı. Yeşil beyazlılar çalışmalarının verimli geçtiği ve oyuncuların neşeli olduğu ifade edildi.

MAÇ PROGRAMI YOĞUN

Yeşil beyazlılar bir yandan yeni teknik direktör İlker Erdem’in direktifleri noktasında ikinci yarıya hazırlanırken, bir yandan da 2. yarıda kullanacakları taktikleri hazırlık maçlarında sınamakta. Bugün Ofspor ile karşılaşacak yeşil beyazlılar ardından Torku Konyaspor ve son olarak ise Denizli Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacak.

KAMPIN ARDINDAN KONYA

Denizli Belediyespor ile oynayacağı maçın ardından kampı noktalayacak yeşil beyazlıların kısa bir iznin ardından Konya’ya dönerek Tokatspor maçı hazırlıklarına başlaması beklenmekte. Anadolu Selçukluspor 2. yarıya iyi bir başlangıç yaparak yakalayacakları seri ile alt sıralardan kurtulmanın peşinde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri