Anadolu ilk maçı kaybetti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor ikinci devre hazırlıklarını Antalya-Belek’te bulunan Papillon Otel’de sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor ikinci devre hazırlıklarını  Antalya-Belek’te bulunan Papillon Otel’de sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekip hazırlıklar kapsamında ilk hazırlık maçını Cumartesi günü  Spor Toto 2.Lig Kırmızı gurup lideri Bandırmaspor ile oynadı. Anadolu Selçukspor mücadeleyi 3-2 kaybetti.  Anadolu Selçukspor kamptaki  ikinci hazırlık maçını ise bugün Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor ile oynayacak.  Karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Kocaeli Birlikspor Kırmızı Grupta 9. sırada bulunuyor. Yeşil-siyahlı ekip  oynadığı 17 maçta 5 galibiyet 8 beraberlik 4 yenilgi aldı  bu maçlarda 21 gol atan Kocaeli ekibi kalesinde 18 gol gördü. Yeşil-siyahlı ekip bu maçlarda 23 puan topladı.

Devre arası hazırlıklarını  Antalya-Belek’te bulunan Papillon Otel’de sürdüren Anadolu Selçukspor ligin ikinci yarısına günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekipte denemeye alınan oyuncular var. Yapılacak takviyeler için ise çalışmalar sürüyor. Takıma ağabeylik yapacak tecrübeli bir isim peşinde olan yeşil-beyazlı ekip gerekli takviyeleri yaparak 2.yarı da daha iyi olmak istiyor.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri