Anadolu ikinci yarıyı bekliyor

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor, Antalya kampında 4.günü geride bıraktı. Yavru Kartal, bugün hazırlık maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile karşılaşacak

Anadolu Selçukspor, ligin ilk yarısını 21 puan ile 11.sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda daha başarılı olmak istiyor. İlk yarıda 5 galibiyet alan Yavru Kartal, 6 beraberlik ile ligin ilk yarısını bitirdi. Bu süreçte yeşil beyazlılar, 21 gol atarken kalesinde 26 gol gördü. Konya Anadolu Selçukspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maça çıktı. Bu maçlarda Anadolu Bağcılar’ı eleyen temsilcimiz, evinde oynadığı maçta 1. Lig ekibi Boluspor’a yenilerek kupadan elendi.

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde ve kupada olmak üzere toplam 19 resmi maça çıktı. Bu maçlarda en çok Onurcan Güler sahada kaldı. Oynanan 17 lig maçının tamamında forma giyen genç oyuncu kupadaki iki karşılaşmada da sahada yer aldı. 19 resmi maçta da oynayan Onurcan bin 552 dakika forma giydi. Onurcan’ı, bin 530’ar dakika forma giyen Mücahit Atalay ve Alpay Cin takip etti. Mücahit lig maçlarının tamamında 90 dakika sahada olurken, Alpay Cin, 16 lig, 1 kupa olmak üzere 17 maçta takımının formasını giydi.

Anadolu Selçuk  Eskişehir’le karşılaşacak

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor, Antalya kampında 4.günü geride bıraktı

Konya Anadolu Selçukspor, ikinci yarıya Antalya’da yaptığı kampla hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip, kamptaki 4. günü geride bıraktı. Hazırlıklarını günde çift idmanla yapan Yavru Kartal, bugün hazırlık maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Teknik direktör Alper Avcı, kendilerini zorlu bir ikinci yarının beklediğini belirterek, “İnşallah ikinci yarıya daha hazır bir şekilde, sağlıklı bir takım olmak olarak girmek istiyoruz. İstikrarlı bir çizgi oluşturabilirsek daha başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri