Anadolu ikinci yarıdan umutlu

Anadolu Selçukspor ikinci yarıdan umutlu. Basın sözcüsü Hakan Salim Çağlayan: “Genç oyuncularımızın biraz daha tecrübe kazanmasıyla ikinci yarıda daha iyi futbol oynayarak neticeler alacaklarına inanıyoruz" diye konuştu

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta 2017-2018 futbol sezonun ilk yarısını 21 puan ile 11. sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor’da Kulüp Basın Sözcü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan ligin ilk yarısını değerlendirirken: “Genç bir kadro ile başladığımız sezonda çıktığımız ilk devreyi iyi bir noktada bitirdik. Ancak asıl hedefimiz olan Atiker Konyaspor A takımına sezon sonunda birkaç oyuncu kazandırabilmek için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2017-2018 Futbol sezonunun ilk düdüğünden itibaren sahada koşan ve mücadele eden bir ekip olduklarını belirten Basın Sözcü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan: “Sahip olduğumuz genç kadronun zaman zaman yaşattığı tecrübesizlikler bizi etkilese de ilk yarıyı iyi bir noktada tamamladık. Tecrübesizliğimizin sonucu bazı maçlarda beklenmeyen puanlar kaybettik. Yaşadığımız şanssızlıklar ve sakatlıklar bu kayıplarda başrol oynadı. Ligin en genç kadrosuna sahibiz. Birkaç tane tecrübeli oyuncumuzda genç kardeşlerimizin geleceğe hazırlanmasında bizlere ve teknik kadromuza yardımcı oluyor. Bu da bizim asıl hedefimiz olan A takıma oyuncu yetiştirme anlamında doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Genel anlamda bakıldığı zaman oynadığımız birçok karşılaşmada sahada gösterilen mücadele ve azim bizi gelecek adına mutlu etti. Birkaç maç dışında grubumuzun en az gol yiyen ekipleri arasında yer alarak rakiplerin çekindiği takımlardan bir tanesi olmayı başardık. Bunun için teknik kadromuza ve futbolcularımıza teşekkür derken, ikinci yarıda daha iyi sonuçlar beklediğimizi söylemek isteriz. Sezon sonunda bu kadronun içinden asıl amacımıza uygun olarak Konyaspor A takımına birden fazla oyuncu kazandırabilmek için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.

GENÇ OYUNCULARIMIZ TECRÜBE KAZANDIKÇA DAHA İYİ OLACAĞIZ

Spor Toto 2. ligde ilk yarının tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Mehmet Güney: “Genç oyuncularımızın biraz daha tecrübe kazanmasıyla ikinci yarıda daha iyi futbol oynayarak neticeler alacaklarına inanıyoruz. Asıl amacımız olan Atiker Konyaspor'a oyuncu yetiştirebilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney yaptığı açıklamada: “İlk yarının son maçında deplasmandan galibiyetle dönmek istiyorduk. Hacettepe Spor gibi güçlü bir rakipten deplasmanda bir puan almak bile kolay değil. Buradan puanla dönen teknik kadromuz ve oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Mücadele ettiğimiz grupta 17 maçlık ligin ilk yarısını 21 puan ile 11. sırada tamamladık. Sıralamada daha yukarılarda olabilirdik ancak bazı şanssızlıklar yaşadık. Ancak biliyorsunuz ki bizim amacımız ligde başarılı sağlamaktan çok A takımımız olan Atiker Konyaspor'a oyuncu yetiştirebilmek. Bu anlamda sezon başında oluşturduğunuz genç kadromuz gelecek vaad eden oyuncularla ligde önemli işler yaptılar. İnşallah devre arasında gerekli görülürse eksik noktalarımız takviye yapılarak ikinci yarıda daha iyi bir takım izlettireceğimize inanıyoruz. Camiamızın bizden beklediği Türk futboluna ve Konyaspor'a oyuncu yetiştirebilmek. Biz bu anlamda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra şehrimizi de birçok il takımının bulunduğu grubumuzda başarı ile temsil etmek istiyoruz. Şampiyonluk hedefi ile büyük bütçelerle lig yarışının içinde bulunan il takımları ile büyük bir mücadele sergileyen teknik kadromuz ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Sezon içerisinde çok iyi oynadığımız karşılaşmalar oldu. Çok zaman genç olmamızdan kaynaklı tecrübesizlikler nedeniyle beklemediğimiz sonuçlarda ortaya çıktı. Genç oyuncularımızın biraz daha tecrübe kazanmasıyla ikinci yarıda daha iyi futbol oynayarak neticeler alacaklarına inanıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri