Anadolu için kazanma vakti

Anadolu Selçukspor, ligin 11.haftasında yarın sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. 8 haftadır maç kazanamayan yeşil-beyazlı ekip bu defa kazanmak istiyor. Atatürk Stadyumunda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak.

FF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, ligin 11.haftasında yarın sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Burak Taşkınsoy yönetecek Taşkınsoy’un yardımcılıklarını  Hasan Hüseyin Tetik ve İlker Ayten yapacak.  Maçın dördüncü hakemi ise Lütfullah Aslan olacak.

YAVRU KARTAL ÇIKIŞ ARIYOR

Ligde 8 maçtır kazanamayan Yavru Kartal, maça 3 puan parolasıyla çıkacak. Lige çok iyi başlayan ancak sonraki haftalarda düşüşe geçerek ligin alt sıralarına gerileyen yeşil-beyazlı ekip,  sahasında kazanarak kötü gidişatına son vermek istiyor. TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yavru Kartal 11 maçın geride kaldığı sezonda 10 puan toplayarak 13. Sırada kendine yer buldu. Anadolu Selçukspor bu maçlarda 13 gol atarken kalesinde ise 17 gol gördü. Anadolu Selçukspor da  iç sahada 2 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Anadolu Selçukspor  dış sahada ise  6 maça çıktı ve 2 beraberlik 4 yenilgi alarak galibiyet yüzü görmedi.

SAKARYASPOR’UN TEK YENİLGİSİ VAR

Anadolu Selçukspor’un rakibi Sakaryaspor lig sıralamasında 6. basamakta yer alıyor. Yeşil-siyahlı ekip 11 maçta 5 galibiyet 5 berberlik ve 1 yenilgi alarak 20 puan topladı. Sakaryaspor bu maçlarda 15 gol atıp 8 gol yedi.  Deplasmanda daha tutuk bir görüntü sergileyen yeşil-siyahlı ekip 5 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı. Sakaryaspor bu maçlarda 7 gol atıp 5 gol yedi

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri