Anadolu Hükümdarı taraftarını heyecanlandırıyor

Konyaspor, Hatay deplasmanında aldığı galibiyetle ilk yarıyı ikinci sırada bitirmeyi garantiledi

Konyaspor, Hatay deplasmanında aldığı galibiyetle ilk yarıyı ikinci sırada bitirmeyi garantiledi

Yeşil-beyazlı ekip, en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in 4 puan önünde yerini korudu. Tarihinin en iyi ilk yarı performansını yaşayan Anadolu Kartalı, ilk devrenin son haftasında Beşiktaş'a mağlup olsa dahi devre arasına ikinci sırada girecek.

Bu sezon 100. yılını kutlayan İttifak Holding Konyaspor, elde ettiği sonuçlarla adından söz ettiriyor.

Süper Lig'de geride kalan 17 haftada Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımları geride bırakarak lider Trabzonspor'un ardından ikincilik koltuğuna oturan yeşil-beyazlılar, şampiyonluk yarışında iddialı konuma geldi.

Konyaspor, ligin ilk 8 haftasını 3 galibiyet, 5 beraberlikle namağlup tamamladı.

9. hafta maçında Galatasaray'a deplasmanda 1-0 yenilerek ilk yenilgisini yaşayan yeşil-beyazlılar, art arda 4 galibiyet elde ederek başarısının tesadüf olmadığını ispat etti.

Ligin 14. haftasında deplasmanda Gaziantep'e 3-2 mağlup olan İlhan Palut'un öğrencileri, Yeni Malatyaspor beraberliğinin ardından Karagümrük ve Antalyaspor'u mağlup ederek yarıştaki hedefini zorlamaya devam ediyor.

Geçen sezonu 11. sırada tamamlayan ve teknik direktör İlhan Palut ile yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, iddiasını sezon sonuna kadar sürdürmek istiyor.

SIRADAKİ RAKİP BEŞİKTAŞ

Konyaspor ilk yarının son haftasında sahasında çok önemli bir maça çıkacak. Hatay deplasmanından elde ettiği 3-1'lik galibiyetle Trabzonspor'un ardından zirve mücadelesini sürdüren ve en yakın rakibi Başakşehir ile aradaki 4 puan farkını koruyan Konyaspor, ligin ilk yarısının son maçında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Sergen Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra biraz olsun toparlanma sinyali veren siyah-beyazlı ekip geride kalan haftada Göztepe karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanmayı başardı. Beşiktaş Konya deplasmanına moralli bir şekilde gelecek

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri