Anadolu hırs küpü

Anadolu Selçukspor’da oyuncular Tarsus İdmanyurdu maçına hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip sahasında kaybettiği maçı deplasmanda kazanmanın hesabını yapıyor

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta 21. hafta mücadelesinde Tarsus İdman Yurdu’na konuk olacak Anadolu Selçukspor’da  hazırlıklar  sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen çalışmaya tedavisi süren Mehmet Zeki Uçan katılmadı. Antrenman öncesi Teknik direktör Adurrahman Baysangur, futbolcular ile saha içinde bir toplantı yaparken, koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda pas çalışmalarının ardından çift kale maç ile tamamlandı.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Önder Sami Güven, Başkan Yardımcısı Mustafa Olgun ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin de  izledi.

ŞANS BULDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Devre arası transfer döneminde Torku Konyaspor’dan  Anadolu Selçukspor’a katılan kaleci Oğuzhan Demirci ilk maçta şans bulduğu için mutlu olduğunu söyledi. Lidere karşı iyi mücadele ettiklerini kaydeden genç kaleci Oğuzhan Demirci görev verildiği takdirde elinden geni yapacağını belirtti.

Futbolcunun her zaman oynamasının güzel olduğuna dikkat çeken Oğuzhan Demirci “Oynamak her zaman güzel. Buraya geldiğim, şans bulduğum için çok mutluyum. İlk maçımı lider Ümraniyespor’a karşı oynadım. Zor bir zeminde güçlü bir takıma karşı oynadık. Kazanabilirdik ama lider karşında alınan bir puan da iyidir. Maçın başından sonuna kadar üstün oynadığımız ve puanı hak ettik, ama bir puanda kötü değil” dedi.

 Hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Tarsus İdmanyurdu maçına da değinen Demirci; “kesinlikle mücadelesi yüksek olacak. Lig gerçekten zor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Takım olarak maçlara hafta hafta bakıyoruz. Tarsus maçı bizim açımızdan zor olacak. İyi hazırlanıp üç puan almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Genç kaleci Oğuzhan Demirci “Konya Anadolu Selçukspor’da forma giyerek kendimi hazır tutmak istiyorum. Torku Konyaspor’a yeniden hazır dönmeliyim. Adım adım giderek kendimi ispatlamak, sağlam adımlarla geleceğe bakmak isterim. Buraya geldiğim ve şans bulduğum için mutluyum” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri