Anadolu ‘Hata’ yapmayacak

Anadolu Selçukluspor sezonun 11. hafta maçında sahasında lider Hatayspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadeleyi kazanarak evinde siftah yapmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor 11. hafta maçında bugün sahasında lider Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Kayseri Bölgesinden Ömer Faruk Ocak yönetecek. Ocak’ın yardımcılıklarını Kırşehir’den Özkan yaşasın ve Niğde’den Eser Eti yapacak. Maçın 4. hakemi ise Kayseri bölgesinden Süha Adıyaman. Geride kalan haftada da sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmadan 1 puanı zor koparmıştı. Anadolu Selçukluspor Hatayspor karşısında kazanarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyor.

İÇ SAHADA KAZANAMIYOR

Anadolu Selçukluspor sahasında oynadığı karşılaşmalarda henüz galibiyet yüzü göremedi. Bugüne kadar sahasında 5 karşılaşma oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 4 beraberlik 1 yenilgi aldı. İçeride oynadığı son Tarsus İdmanyurdu maçında bu şanssızlığını kırmak için sahaya çıkan yeşil-beyazlı ekip sahasında ilk golünü atmasına rağmen galip gelmeyi başaramadı. Anadolu Selçukluspor oyuncusu İsmail Türk yeşil-beyazlı ekibin bu sezon iç sahadaki ilk golüne imza attı. Anadolu Selçukluspor sahasında oynadığı 5 maçta 1 gol atıp 3 gol yedi. Yeşil-beyazlı ekip Hatayspor ile iç sahada oynayacağı karşılaşmayı kazanarak evinde galip gelememe baskısını üzerinden atmak istiyor.

HATAYSPOR ZİRVEDE

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta cumartesi günü Anadolu Selçukluspor’a konuk olacak Hatayspor haftayı Ligin zirvesinde tamamladı. Yeşil-kırmızılı ekip 10 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alarak 20 puan topladı ve Yeni Malatyaspor ile İnegölspor’un berabere kaldığı haftada zirveye yükseldi. Hatayspor geride kalan haftada sahasında Dardanalespor’u 3-1 yendi.

HATAY PUANLARI DIŞARDA TOPLADI

Anadolu Selçukluspor’un cumartesi günü sahasında konuk edeceği Hatayspor deplasmanda hiç maç kaybetmedi. Yeşil-beyazlı ekip ise sahasında hiç maç kazanamadı. İlginç istatistiğe sahip bu iki ekip arasındaki maçın sonucu merakla bekleniyor. Anadolu Selçukluspor karşılaşmayı kazanırsa sahasında ilk galibiyetini alırken Hatayspor’a ise deplasmandaki ilk yenilgisini tattırmış olacak. Hatayspor dış sahada oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Yeşil-kırmızılı ekip bu maçlarda 7 gol atıp 3 kalesinde 3 gol gördü. Hatayspor en fazla puanı ise 11 puanla dış sahada topladı. Hatay ekibi dış sahada bu performansını devam ettirmek isterken temsilcimiz Anadolu Selçukluspor iç saha şanssızlığını kırmak istiyor.

11. HAFTA BUGÜN BAŞLIYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 11. hafta heyecanı bugün oynanacak 2 karşılaşma ile başlayacak ve yarın oynanacak mücadelelerle sona erecek. Saat 13.30’da oynanacak karşılaşmaların programı şu şekilde: Bugün; Konya Anadolu Selçukluspor – Hatayspor, Göztepe A.Ş.-Gümüşhanespor. Yarın: Gaziosmanpaşa – Kartalspor, Pendikspor – Sarıyer, İnegölspor – Çankırıspor Tarsus İdman Yurdu - Aydınspor 1923, Turgutluspor - Giresunspor

Kırklarelispor -Tokatspor, Dardanelspor A.Ş. - Yeni Malatyaspor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri