Anadolu gol olup yağdı

Anadolu Selçukspor evinde kazanmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip sahasında Kırklarelispor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 45 yaptı ve Play-Off yürüyüşünü sürdürdü

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor evinde Kırklarelispor’u 5-1 yenerek Play-Off grubu için önemli bir adım daha attı. Yeşil-beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 45 yaptı.

Maçın 6. Dakikasında gelişen Anadolu Selçuk atağında Sertan Yiğenoğlu derin topa iyi hareketlenerek kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşun yaptı ve topu filelerle buluşturdu 1-0.

Maçın 15. Dakikasında gelişen Anadolu Selçukspor atağında Kadir Kaan Özdemir’in sert ve güzel şutunu kaleci Alişan aynı güzellikte kurtardı

Maçın 35. Dakikada Kırklarelispor Mehmet Menderes centilmenlik gereği topu Anadolu Selçukspor’a bırakması gereken pozisyonda topu kaleye gönderdi. Top filelere gidince hakem de golü verdi ve skor eşitlendi. 1-1    

Maçın 36. Dakikasında  gol sonrası alınan santrada  Kırklarelispor  takımı  oyuncuları Seddar Karaman’a müdahale etmediler ve skor 2-1 oldu. 

Maçın 47. Dakikasında kazanılan penaltıda Anadolu Selçukspor’da Mücahit Can Akçay topun başına geçti vuruşunu yaptı top kaleci Alişan’dan döndü. Mücahit dönen topu tamamlayarak takımını 3-1 öne geçirdi.  

Maçın 61 dakikasında gelişen Anadolu Selçukspor atağında Seddar Karaman  defansın arkasına atılan topu iyi kontrol etti ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Seddar’ın  vuruşunu kaleci Alişan çok iyi çıkardı.

Maçın 75.dakikasında gelişen Anadolu Selçukspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Onurcan Güler topu filelerle buluşturarak takımını 4-1 öne geçirdi.

Maçın 90. Dakikasında gelişen Anadolu Selçukspor atağında Ali Yaşar uzaktan müthiş vurdu. Kaleci Alişan’ın müdahalesi yeterli olmadı ve top filelerle buluştu 5-1.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri