Anadolu forvet arıyor

Konya Anadolu selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar iyi bir golcüyü kadrolarına katarak buu sıkıntıyı aşmanın peşinde.

Konya Anadolu selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar iyi bir golcüyü kadrolarına katarak buu sıkıntıyı aşmanın peşinde.

GOLCÜ ARANIYOR

Yeşil beyazlılarda İbrahim Alan ile anlaşma sağlanmış olsa da alınacak tecrübeli bir golcü ile bu noktayı takviye etmek istiyor. Yaser Hacımustafaoğlu’nun takımdan ayrılması sojnrası golcü sıkıntısı çeken yeşil bey azlılar bazı tecrübeli isimlerle görüşse de henüz net bir cevap alamadı. Hafta içinde bu konunun çözülmesi beklenmekte.

SAĞ BEK’E ALTERNATİF

Alınana bilgilere göre yeşil beyazlılarda sağ bek mevkiine de alternatif bir isim aranmakta. Bu bölgede Fikret ile yola devam eden Anadolu Selçukspor bu bölgede bir alternatif ismin uzun lig maratonunda lazım olacağına karar verdi. Ayrıca Torku Konyaspor A2 takımından Burak Çınar’ında Anadolu Selçukspor kampına dahil edilmesine karar verildi.  Teknik Direktör Zafer Turan’ın raporu doğrultusunda Burak ile sözleşme imzalanacak.

HABER BEKLENİYOR

Öte yandan görüşme sağlanan bazı isimlerden ise haber beklenmekte. Ahmet Topal ile görüşen yeşil beyazlılar, oyuncuya Perşembe gününe kadar izin verdi. Teknik Direktör Zafer Turan’ın kadrosuna katmayı çok istediği Serkan Göksu ile ise görüşmeler devam ediyor. Yeşil beyazlı yönetime dönüş yapacak bir diğer isim ise Tunç behram. Bu transferlerin önümüzdeki hafta içinde netleşmesi beklenmekte.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri