Anadolu farklı galibiyete sevindi

Anadolu Selçukspor sezonun en farklı galibiyetini Pazarspor karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Yıldırım galibiyetten dolayı herkesi kutlarken henüz işlerinin bitmediğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da sezonun en farklı galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Ligin son sırasında bulunan Pazarspor’u 4-0’la geçen yeşil-beyazlı ekipte  teknik direktörü Mehmet Yıldırım alınan galibiyetten dolayı herkesi kutladı ve henüz işlerinin bitmediğini ifade etti.  

Yıldırım “Pazarspor karşısında sergilediğimiz futbol bu sezonun en rahat oyunu oldu. Skor olarak bizim için bu senen en rahat maçını oynadık. Bu sene ilk defa 4 gol attık.  Bu maçtan önce Bayrampaşa ve Pazarspor maçlarının biz bir arada düşünüp planlarımızı buna göre yaptık. Bu nedenle Bayrampaşa maçında ilk defa 5 tane yeni oyuncu oynattık. Bu sıkışık durumda bile bir dinlendirmeye ihtiyacımız vardı. Ve görev verdiğimiz arkadaşlarımız son derece iyi oynadılar, o güzel oyun bu maça yansıdı. O maçta oynayan arkadaşların bu gün alınan galibiyette büyük payları var. Bu gün oynayanlar formalarının kıymetini bildiler. Çünkü arkalarında onları zorlayan, iyi çalışan sıkı oyuncular var. Bunu biliyorlar.

İki maçta aldığımız 4 puan bir nebze olsun bizi rahatlattı. Göreve geldiğimiz zaman oyuncularıma herkesi oynatacağımı söylemiştim. Önümüzde 6 maç var, bu maçlarda 28 oyuncumuzun hepsini oynatacağım. Bu güne kadar forma veremediğimiz sadece 2 oyuncumuz var.  Kadromuzda genç oyuncu sayımız fazla. Hepsinin süre alması zaman alacak. Performansına bakarak geçen haftadan başlayan ve devam edecek bir süreç olacak. Görev alanların sahaya yansıttıkları çok güzel. Oyucularım sahada duruşu ve ne oynaması gerekeni biliyor olmaları bizi mutlu etti. Bu gün Pazarspor karşısında çok daha farklı kazanabilirdik. Ama aldığımız üç puan bizim için yeterli.  Şimdi işimiz daha bitmedi. Pazar günü Menemen maçımız var. Umarım bundan sonra ki maçlarda iç sahada yine kazanırız. Bu gün bu galibiyetin alınmasında emeği geçen herkesi kutluyoruz. Tribünlerde bizi destekleyen, gelemeyip dualarıyla destek veren herkese yürekten teşekkür ediyoruz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri