Anadolu evinde lideri devirdi

Anadolu Selçukspor evinde Beyaz Grup lideri Gümüşhanespor’u 2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller Mücahit Can Akçay ve Ayberk’ten geldi. Anadolu Selçukspor bu galibiyetle puanını 25 yaptı ve 10. basamağa yükseldi

Anadolu Selçukspor evinde  Beyaz Grup lideri Gümüşhanespor’u  2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller Mücahit Can Akçay ve Ayberk’ten geldi. Anadolu Selçukspor bu galibiyetle  puanını 25 yaptı ve 10. basamağa yükseldi

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 19. Hafta maçında sahasında  lider Gümüşhanespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 2-1 yenerek tırmanışını sürdürdü. Anadolu Selçukspor’a galibiyeti getiren goller 12. Dakikada Mücahit Can Akçay ve 70. Dakikada Ayberk Altan’dan geldi. Konuk ekip Gümüşhanespor’un golü ise 86. Dakikada Berk İsmail ünsal’ın ayağından geldi.  Anadolu Selçukspor bu galibiyetle  puanını 25 yaptı ve 10. basamağa yükseldi.

EVİNDE KAZANMAYA DEVAM EDİYOR  

Anadolu Selçukspor , 19 maçta 25 puan toplarken, bu puanların 17’sini sahasındaki maçlarda topladı. Yavru Kartal, taraftarının önünde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.  Sahasındaki maçlarda 15 gol atan temsilcimiz, kalesinde de  14 gol gördü.  Konya Anadolu Selçukspor deplasmanda ise oynadığı 10 maçta sadece 8 puan toplayabildi. Yeşil-beyazlı ekip, dış sahadaki tek galibiyetini İstanbul ekibi Silivrispor karşısında aldı.

MÜCAHİT’TEN ASKER SELAMI

Anadolu Selçukspor’un genç yıldızı Mücahit Can Akçay 12. Dakikada attığı gol sonrası asker selamı vererek “ Zeytin Dalı” operasyonunda görev yapan askerlerimize mesaj gönderdi. Genç oyuncunun bu gol sevinci taraftarlardan da büyük alkış aldı. Ayrıca iki takım oyuncuları maça “ Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartı ile çıktı.  

MUHAMMET YÜRÜKUSLU’YA DESTEK

Anadolu Selçukspor sahasında oynadığı Gümüşhane maçına üzerinde Muhammet Yürükuslu’nun  Anadolu Selçukspor formasının bulunduğu fotoğraflı tişörtlerle çıktı.  Tişörtlerde ayrıca “Dualarımızdasın” ifadesi yer aldı.  Yürükuslu geçtiğimiz günlerde  beyin kanaması geçirmiş  ve halen tedavisine devam ediliyor.

BURAK TAŞPINAR         

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri