Anadolu evinde kral

Geçen hafta küme düşme mücadelesindeki rakiplerinin yenilmesinin ardından topladığı 35 puanla kümede kalmayı garantileyen Anadolu Selçukluspor en fazla puanı kendi evinde oynadığı maçlarda kazandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor bu haftayı maç yapmadan tamamlayacak. Ligin 34. ve son haftasında kendi evinde Eyüpspor'u konuk edecek olan temsilcimiz bu maçın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı. Geride kalan haftalarda topladığı 35 puanla 12. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip Eyüpspor'u mağlup ederek sezonu galibiyet ile kapatmak istiyor. Anadolu Selçukluspor ligde oynadığı 31 maçta 8 galibiyet 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 35 puan topladı. Temsilcimiz en çok puanı evinde oynadığı karşılaşmalarda elde etti. Evinde oynadığı 15 maçın 5'ini kazanan Anadolu Selçukluspor 6 maçtan beraberlik ile ayrılırken 4 maçtan da sahadan boynu bükük ayrıldı. Anadolu toplam 35 puanın 21'ini bu karşılaşmalarda elde etti. Bu maçlarda rakip takımlara 17 gol atan Anadolu Selçukluspor kalesinde ise 15 gol gördü. Yeşil-beyazlıların deplasman karnesi ise zayıf. Toplamda 16 deplasman maçına çıkan Anadolu Selçukluspor sadece 3 galibiyet alabilirken 8 defa mağlup oldu. 5 defa sahadan 1 puanla ayrılan temsilcimiz dış saha maçlarından sadece 14 puan toplayabildi. Yeşil-beyazlılar ligin son haftasındaki Eyüpspor maçını kazanarak iç saha maçlarındaki iyi performansını devam ettirmek istiyor.

YUSUF EN GOLCÜ OYUNCU

Sezon boyunca inişli çıkışlı bir grafik çizen Anadolu Selçukluspor genç kadrosuyla dikkat çekiyor. En yaşlı oyuncusu 36 yaşındaki Ercan Ağaçe olan anadolu Selçuklu'da en genç oyuncu ise Torku Konyaspor'dan kiralık giden 18 yaşındaki Emre Akdağ. Genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahip olan Anadolu Selçukluspor'da bu sezon en dikkat çekici performansı sergileyen oyuncu Yusuf Akyel oldu. Ligde 29 maçta forma giyen Yusuf bu maçlarda takımı adına toplam 9 gol kaydetti. Orta sahada attığı paslar ve verdiği mücadele ile takımın oyununu yönlendiren Yusuf attığı gollerle Anadolu Selçukluspor'un ligde kalmasında büyük pay sahibi oldu. En fazla gol atan bir başka oyunuc ise Yaser oldu. Uzun süre sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Yaser oynadığı 22 karşılaşmada 5 gol atmayı başardı. Yaser'i sırayla 3 golle Serbay, 2 golle Kenan takip etti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri