Anadolu evinde galibiyet istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 2. Haftasında sahasında ilk maçına çıkacak olan Anadolu Selçukluspor bu karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden Aydınspor 1923 ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 2. Haftasında sahasında ilk maçına çıkacak olan Anadolu Selçukluspor bu karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden Aydınspor 1923 ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizi rakibi sezonun ilk haftasında sahasında Dardanel ile 1-1 berabere kalmıştı. Anadolu Selçukluspor ise Tokatspor karşısında 2-0’lık bir yenilgi almıştı. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynayacağı ilk maçında Aydınspor 1923’ü yenerek ilk hafta yenilgisini telafi etmek ve maçı izlemeye gelen Anadolu Selçukluspor taraftarlarına galibiyet armağan etmek istiyor.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR

Anadolu Selçukluspor hafta sonu sahasında oynayacağı sezonun ilk maçında taraftarlarını yanında görmek istiyor. Tokatspor deplasmanından eli boş dönen Anadolu Selçukluspor sahasında oynayacağı Aydınspor 1923 maçında taraftarlarını yanında görmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip taraftarının da desteği ile maçı kazanmak istiyor. Aydınspor 1923 takımının başında Konya spor kamuoyunun yakından tanıdığı teknik adam Hüsnü Özkara bulunuyor

TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

Anadolu Selçukluspor’un yeni transferi Emre Köksal, Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ancak bunu Tokatspor deplasmanında gerçekleştiremediklerini belirtti. Köksal, “Bu maçı unutup iç sahada oynayacağımız Aydınspor 1923 maçı ile başlayan yeni bir seri yakalayarak çıkış yapmalıyız” dedi Mücadele ettikleri Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz gurupta bütün takımların eşit güçte olduğunu ifade eden Emre: “İkinci Lig’de güçlü takım diye bir şey yok. O hafta kim daha iyi günündeyse o daha iyi futbol oynayabiliyor. Biz günümüzde olmayı hedefleyeceğiz. Rakip kim olursa olsun kazanmak istiyoruz” dedi.

Takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğuna dikkat çeken Emre Köksal “ Taraftarımızın vereceği destekle iç sahada oynayacağımız ilk maçta üç puan alarak ilerleyen haftalar için kendimizi daha iyi hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri