Anadolu eve döndü

Konya Anadolu Selçukluspor’da kam bitti. Ligde 18. haftada oynanacak Tokatspor maçı hazırlıkları 15 Ocak günü Kayacık Spor Tesisleri’nde başlayacak

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden ve devre arasını Antalya kampı ile değerlendiren Konya Anadolu Selçukluspor’da 28 Aralık’ta başlayan kamp sona erdi.

3 GÜN İZİN

Kamp programı çerçevesinde son olarak Kızılcabölükspor ile karşılaşan Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmayı 4-3 kaybetti. Bol gollü geçen karşılaşmada yeşil beyazlıların golleri İbrahim Alan, Kubilay Akyüz ve Aydın İnanç’tan geldi. Yeşil beyazlılar bu maçın ardından ise Topkapı Palace Otel’de gerçekleştirdikleri kampa noktayı koydular. Teknik Heyet tarafından oyunculara 3 günlük izin verildi. Tokatspor maçı hazırlıkları 15 Ocak tarihinde Kayacık Spor Tesisleri’nde başlayacak.

DENEN OYUNCULARA TEŞEKKÜR

Yeşil beyazlılarda denenmeye alınan oyuncular ise yeterli bulunmadı. Kampın ikinci bölümünde kadroya katılan Kastamonuspor’dan Abdülkadir Ünver, Ankaragücü’nden İhsan Turgut Kırveli ve Kasımpaşa’dan Kubilay Akyüz’e katkıları için teşekkür edilerek yollar ayrıldı. Alınan bilgilere göre Kubilay Akyüz’e Konyaspor A2 takımının önerildiği ancak oyuncunun Kasımpaşa’da da A2 takımında forma giydiği için bu teklife sıcak bakmadığı ifade edildi.

2. YARININ ANAHTARLARI ONLARDA

Devre arasında takıma dahil olan Aydın Kuzu ve Aydın İnanç yeşil beyazlıların ikinci yarıdaki önemli silahları olacak. Aydın İnanç’ın bu hafta içerisinde resmi sözleşmeye imza atması beklenirken, Aydın İnanç ise uzun süredir takımla birlikte. Ayrıca Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven’inde kampa katıldıkları günden beri ortaya koydukları performans herkesi memnun ediyor. 4 oyuncunun da ikinci yarıda takıma ciddi katkılar vermesi beklenmekte.

AYRILIKLAR ARDI ARDINA

Öte yandan yeşil beyazlılarda kamp boyunca birçok issimle de yollar ayrıldı. Kamptan ilk ayrılan isimler Murat Can Bölükbaşı, Çağrı Tekin ve İsmail Türk olurken, ardından Nuh Aşkın ile de kamp esnasında yollar ayrıldı. Cihat Kocatürk ve Abdülkerim Kılıç gibi genç isimler ise daha fazla maç deneyimi kazanmaları adına takımlara kiralandı. Son olarak ise Serkan Abaz’ın da kampın bitmesi ardından takımdan ayrıldığı yönünde iddialar var. Oyuncunun 68 Yeni Aksarayspor ile anlaşma yolunda olduğu ifade ediliyor. 15 Ocak’ta başlayacak çalışmalar öncesinde Serkan Abaz’ında takımdan ayrılması gündeme gelebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri