Anadolu Demir başarıya koşuyor

1980 yılında sektöre adım atan Anadolu Demir, hizmet odaklı çalışması ile bugün sektörde adından söz ettiriyor

1980 yılında sektöre adım atan Anadolu Demir, hizmet odaklı çalışması ile bugün sektörde adından söz ettiriyor. Kurumsal yapısını da güçlendiren Anadolu Demir, 2012’ye ise güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

Demir-çelik sac profil mamulleri satışı ile sektöre 1980 yılında adım atan Anadolu Demir, yılların verdiği hizmet kalitesiyle sektörde kendinden söz ettiriyor. ''Değişmeyen tek şey değişimdir'' sloganıyla yola çıkan ve yenilikçi bir firma olarak kusursuzluğa ulaşmak için çalışan Anadolu Demir, hedef kitlenin beklentilerine tam anlamıyla eksiksiz cevap verebilmek için yılların tecrübesini kullanan bir firma olarak üstün hizmet anlayışı geliştiriyor. Müşterilerinden aldığı güçle satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerini kalıcı hale getirmek maksadıyla kurumsal çalışmalara da başladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Yahya Kelek, “Daha önce İstanbul Bahariye Mensucat, Kombassan ve İttifak Holding’te çeşitli görevlerde bulunan Namık Güler’i kurumsal çalışmaları yürütmek üzere bünyemize kattık. Hızla büyüyen şirketimizde farklı bir çalışma ortamı oluşturacağına inanıyoruz” dedi.  “Demir Çelik alım-satımında çeyrek asrı aşan hizmet geleneğiyle sektörde ilk sıralarda yer alan Anadolu Demir için başarılarının temelinde dürüstlük ve müşteri memnuniyeti yatmaktadır” diyen Yahya Kelek, şunları kaydetti: “1980’de 200 metrekarede hizmet verirken bugün 3 bin 500 metrekaresi açık alan olmak üzere 7 bin 750 metrekarede hizmet veriyoruz. Kısa sürede ürün parkına Demir, Çelik, Boru, Profil, Sac, Kare, Silme, NPU, NPI, IPE, HEA, HEB, Transmisyon Milleri, Lama, Köşebent, T Demirleri, Şerit Testere Ağızları gibi ürünleri de ekleyerek müşterimizin tercihi olduk. Demir çelik alım ve satışı yanında yine artan talepler doğrultusunda makine parkurunu da geliştiriyoruz. Plazma kesiminde en son teknoloji ürünü CNC plazma kesim makinesi alarak hizmete soktuk. 3 metre eninde, 14 metre uzunluğunda ve 0,50- 200 milimetre kalınlığında paslanmaz çelik saç kesimi yapabilmektedir. Düz kesimler yanında açılı kesim ile boru, profil, NPI, NPU üzerlerine kesim yapabilen Konya’da ilk ve tek CNC plazmadır.”

GELİŞMEYE AÇIK BİR KURUMUZ

 

Kelek, demir-çelik alım ve satımında hedef kitle tatminini göz önünden bulunduran, kaliteli hizmet anlayışını sürekli arttıran çağın gereklerini yerine getiren, kurumsallaşmasını tamamlayan, sektöre yön veren daima yenilikçi ve gelişmeye açık başarılı bir kurum olarak sektörde ilk olmayı sürdürmeyi hedeflediklerini aktardı. Kelek, bu amaçla yüzde 100 müşteri memnuniyeti için 2012 yatırım programında makine parkurunu akbant pres ve lazer kesim sistemi ile güçlendireceklerini sözlerine ekledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri