Anadolu 'da moral bozuk

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur öne geçtikleri maçta üstünlüğü koruyamadıklarını ve kaçan galibiyete üzgün olduklarını ifade ederken bu tür maçları çevirmeyi bilmeleri gerektiğin söyledi

1-1'LİK SONUCA ÜZÜLDÜLER

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da iç sahada oynanan Ümraniyespor maçında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibinin  oyunun son dakikalarında kazandığı penaltıyla sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. İlk yarının son dakikasında Ali Dere ile 1-0 öne geçen Anadolu Selçukspor daha sonra yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince  bunun sıkıntısını son dakikalarda yaşadı. 

BU TÜR MAÇLARI ÇEVİREBİLMELİYİZ

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü  Abdurrahman Baysangur  Ümraniyespor karşılaşmasını kazanabilecek kadar pozisyon bulduklarını ancak  değerlendiremediklerini  buna karşılık rakibinde maçı kazanabilecek ortamı bulduğunu  ifade etti. Baysangur: “Öncelikle iki takım adına da gerçekten zor bir maç oldu. Mücadelenin ilk on dakikasında istediğimiz oyunu oynayamadık. Ama bu kısa bölümün ardından ilk yarının bitimine kadar istediğimiz oyunun sahaya yaşıttık. Bu süre içinde hem golü bulduk, hem de önemli pozisyonlar elde ettik. Amacımız ikinci golü bulup maçı rahat oynamaktı. İkinci yarıda ise ister istemez biraz daha rakibi karşılamak adına sahadaydık. Etkili çıkışlar yapamadık. Bir tek Ali Dere’nin pozisyonu var. Onu gol yapabilseydik maç o an itibariyle bitmiş olacaktı” dedi.

KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI

Güçlü bir rakiple oynadıklarını ifade eden Baysangur, kazanabilecekleri bir maçtan bir puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Rakip tehlikeli ve güçlü bir takım. Nihayetinde liderliğe oynayan bir takım. Müsabaka boyunca mücadele üst seviyedeydi. Oyun içinde baskıyı yediğimiz anlarda topa biraz daha sahip olabilir ve etkili çıkabilirdik. Bunu yapamadık. Her şeye rağmen kazanmak için oyuncularım ellerinden geleni yaptılar.  Oyunun birçok bölümünde oynanan oyun, sergilenen mücadele bizleri memnun ediyor. Baktığımız zaman bu gün liderliğe yerleşen bir takım ile oynadık ve galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyoruz.” 

YERİMİZ DAHA ÜST SIRALAR

Ligde daha iyi bir konumda olmaları gerektiğini ifade eden Abdurrahman Baysangur, “Oyuncularım ile hep konuşuyoruz bizim ligde bulunduğumuz sıralama oyunumuzun karşılığı değil. İşte bu tür maçları lehimize çevirmemiz gerekli. Bunun için çalışacağız. Oyunun genelinde karşılaşmayı kazanabilecek kadar pozisyon bulurken, kaybedebilirdik te.  Rakibimizin de etkili pozisyonları var. Sonuca baktığımız zaman bir puanda kötü değil, fakat biz üç puan almak istiyorduk.  İlk yarı bitirebildiğimiz en iyi noktada tamamlamak istiyoruz. Önümüzdeki hafta Kırklareli deplasmanı var ve ilk yarının son maçı olacak. Şimdi o maça hazırlanmak istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri