Anadolu ‘da kan kaybı sürüyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, ligin 22.haftasında sahasında konuk ettiği İstanbulspor’a 2-0 mağlup oldu.

 Yeşil-beyazlılar ligin ikinci yarısında çıktığı 5.maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yavru Kartal aldığı bu mağlubiyetle 26 puanda kalırken haftayı 12.sırada tamamladı. Play-off hedefiyle yola çıkan Anadolu Selçukspor, hedefinden saparak küme düşme potasına yerleşti.

PUANSIZ GEÇEN 5 HAFTA

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamadı. Yeşil-beyazlılar, ligin ikinci yarısında çıktığı 5 maçtan da sahadan boynu bükük ayrıldı. Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında çıktığı maçlarda; Kahramanmaraşspor'a deplasmanda 2-1, Amed Sportif Faaliyetler'e evinde 3-0, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ise evinde 1-0, deplasmanda ise Nazilli Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor  son olarak evinde aldığı İstanbulspor yenilgisi ile ateş hattının tehlikesini ensesinde hissetmeye başladı. Yeşil-beyazlı ekibin bu kötü gidişatı nasıl durduracağı merak konusu. Ligin ikinci yarısına 7.sırada başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz aldığı mağlubiyetlerle 12.sıraya geriledi.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri