Anadolu da hareketlendi

Ahmet Eser yaptığı açıklamada, dış transferde iki futbolcuyla anlaşma sağladıklarını söyledi. Kahramanmaraş'tan stoper Devrim Aksongur ve Manavgatspor’dan Oğuz Gürbudak Anadolu Selçukspor'da

Anadolu Selçukspor’da lig hazırlıkları için geri sayım başlarken transfer çalışmaları da sürüyor. Türkiye 2. lig beyaz grupta yer alan ve yeni sezonda genç bir kadro ile orta sıralar için mücadele etmeyi amaçlayan Anadolu Selçukspor’da transfer stratejisi de belirlendi.

Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Eser yaptığı açıklamada, dış transferde iki futbolcuyla anlaşma sağladıklarını söyledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan stoper Devrim Aksongur ve yeşil-beyazlı takımın alt yapısından yetişen ve geçen yıl Manavgatspor’da oynayan orta saha oyuncusu Oğuz Gürbudak’ı renklerine bağlayan Anadolu Selçukspor’da gözler Torku Konyaspor’dan gelecek futbolculara çevrildi.

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman’ın vereceği karar sonucu 5-6 futbolcunun Anadolu Selçukuspor’a kiralanacakları bildirildi. Basın sözcüsü Ahmet Eser, bunun dışında teknik adamların raporu doğrultusunda bir sağ açık, bir sol bek ve bir de forvet oyuncusu transferi yapacaklarını bu konuda temasların devam ettiğini açıkladı.

Anadolu Selçukspor basın sözcümüz Ahmet Eser, hedefimiz genç ve dinamik bir kadro ile ligde mücadele ederek, Konya'yı en iyi şekilde temsil etmek ve ligde Konya’yı en işi şekilde temsil ederek Torku Konyaspor’a oyucu yetiştirmek olduğunu yineledi.  Eser, zor bir grupta yer aldıklarını, ancak bunun kendilerini korkutmadığını, aksine takım konsantrasyonu üzerinde olumlu etki yapacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Selçukspor’da lig hazırlıkları Bayram sonrası başlayacak. Konya’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar birinci dönem kamp çalışmaları için muhtemelen Erzurum’a gidecekler. Takımı bu yılda teknik sorumlu Abdurrahman Baysangur ve ekibi çalıştıracak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri