Anadolu bir puana razı oldu

Anadolu Selcukspor Hatay deplasmanında ilk yarıda 1 – 0 öne geçmesine rağmen maçın 80. dakikasında kalesinde gördüğü golle bir puana razı oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz de sakat Ali Dere’nin yerine Aykut Uluç, cezalı Oğuz Gürbulak’ın yerine de Koray Kurt sahada yer aldı. Maça etkili olarak başlayan temsilcimiz 13. Dakikada Okan Derici’nin golü ile rakibi karşısında 1 – 0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarının kalan bölümlerinde de skoru koruyarak soyunma odasına 1 – 0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında da etkili olan Anadolu Selçukspor skoru korumak için rakibi ile mücadeleye girdi. Hatayspor’da teknik direktör Gürses Kılıç rakibi karşısında kendi evinde 1 – 0 geride olmanın dezavantajıyla iki oyuncu birden değiştirerek başladı ikinci yarıya. Yeşil-beyazlılar maçın ikinci yarısında iyi oyununu sürdürürken 80. dakikada kalesindeki gole engel olamadı ve bu golle 1 puana razı oldu. Temsilcimiz 15. hafta sonunda 18 puanla 12. sırada yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri