Anadolu ateş hattında

Yeni Malatyaspor deplasmanında hakem engeline takılarak sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrılan Anadolu Selçukluspor’da hakem Adem Sarıtaş’a tepkiler sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu yenilgi ile ateş hattına girdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor’da deplasmanda oynanan ve 2-1 kaybedilen Yeni Malatyaspor maçının hakemi Adem Sarnıtaş’a tepkiler sürüyor. Sivas Bölgesi hakemi Sarıtaş Yeşil-beyazlı ekip 1-0 öndeyken verdiği kritik ve tartışmalı kararlar sonrası sahadan yenik ayrılmıştı. Anadolu Selçukluspor aldığı bu yenilgi sonrasında ateş hattına girdi. 10 puanda kalan yeşil-beyazlı ekip 8 ve 9 puanlı Tarsus İdmanyurdu ile Dardanelspor’un hemen üzerinde yer aldı. Konya Anadolu Selçukluspor Yardımcı Antrenörü Abdurrahman Baysangur, yaptıkları hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini belirterek, “Yeni Malatyaspor’un gücünü bilerek buraya geldik. O yönde tedbirlerimizi de almıştık. Buradan puan ya da puanlar almak istiyorduk ama birazcık genç takım olmanın verdiği tecrübesizlikten dolayı yapmış olduğumuz hatalarla maçı kaybettik. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Belki oyunumuz ve mücadelemizin karşılığı bu değildi. Ama sonuçta mağlup olduk” diye konuştu.

HEM 3 PUANDAN OLDU HEM 2 OYUNCUSUNU KAYBETTİ

Yeni Malatylaspor karşısında 77. Dakikada Yaser Hacımustafaoğlu’nun golüyle öne geçen Anadolu Selçukluspor 85. Dakikada gelen beraberlik golüne engel olmadı. Sivas Bölgesi hakemi Adem Sarıtaş 88. Dakikada penaltı noktasını gösterdi ardından da itiraz eden Kaleci Mehmet Zeki Uçan’a ve golü atan Yaser Hacımustafaoğlu kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Anadolu Selçukluspor hakemin kararları ile hem 3 puandan hem de 2 başarılı oyuncusundan oldu.

MALATYA 3 PUANA SEVİNİYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Konya Anadolu Selçukluspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Önemli olan kazanmak ama kolay olmuyor. Gönül istiyor ki, kendi taraftarımızın önünde daha güzel bir oyun ve daha rahat bir galibiyet alalım. Bizi izlemeye gelenlere stressiz ve keyifli bir gün yaşatmak istiyoruz. Bende kenarda bu stresi yaşamak istemiyorum. Ama karşı tarafta da mücadele eden bir takım var. Açıkçası kolay olmadı. İlk yarı çok pozisyona girdik. 3-4 tane gol pozisyonumuz vardı. Bunlardan birini gole çevirebilseydik, maçı biraz daha rahat getirebilirdik. İkinci yarıda, ilk yarıya benzer bir tempoda geçti. Hele duran toptan golü yiyince biraz daha zor hale geldi. Ama ondan sonra yine geçtiğimiz haftayla aynı oldu. bir duran top ve penaltı kazandık. Kazandığımız için mutluyum ama tabi ki daha iyi oynamamız gerekiyordu. İçeride kazanamama baskısının da oyuncularımızın üzerinde olduğunu düşünüyorum. Gerek medya gerek taraftar gerekse de yöneticilerimizde iç saha sendromu algısı var. Öyle bir şey yok. İnegölspor maçında çok iyi oynadık ama talihsiz bir şekilde puan kaybettik” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri